Μάτια χωρίς σακούλες: Πώς το καταφέρνουν οι αγαπημένες μας celebrities;

Μάτια χωρίς σακούλες: Πώς το καταφέρνουν οι αγαπημένες μας celebrities;

Tα πρησμένα μάτια είναι κάτι με το οποιό πρέπει να ζούμε καθημερινά πολλές από εμάς.

Και φυσικά, δεν παίζει πάντα ρόλο το γεγονός αν έχουμε ξεκουραστεί ή κοιμηθεί πολύ το προηγούμενο βράδυ. Τα πρησμένα μάτια θα συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους, no matter what.διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Το μυστικό της Μαντόνα για να φαίνεται νεότερη! Δεν φαντάζεστε με τι τρίβεται στο πρόσωπο...

Μη νομίζεις πάντως ότι είμαστε μόνο εμείς, οι «κοινές θνητές», που το αντιμετωπίζουμε αυτό. Συμβαίνει σε όλες! Ακόμα και στις πολυαγαπημένες μας celebrities!

Τι κάνουν λοιπόν, αυτές οι γυναίκες σε αυτές τις περιπτώσεις; Ποια τρικ χρησιμοποιούν για να ξεφορτωθούν το πρήξιμο κάτω από τα μάτια;

Δες παρακάτω τα καλύτερα «γιατροσόφια» που χρησιμοποιούν οι celebrities!

Lea Michele — Jade Roller

H ηθοποιός Lea Michele αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί jade rollers μαζί με μία ειδική θεραπεία για μάτια η οποία περιλαμβάνει argan oil. Το εργαλείο αυτό το οποίο χρησιμοποιούν χρόνια τώρα στην Κίνα, προσφέρει καλύτερη λειτουργία του αίματος με αποτέλεσμα να μην προκαλείται πρήξιμο. Η ειδική πέτρα από την οποία αποτελείται το jade roller επιτρέπει το δέρμα να γίνει απαλό, ενώ το χαλαρώνει.

Lauren Conrad — Παγωμένες πατάτες

Για να κάνει το βλέμμα της πιο «ξύπνιο» το πρωί, η Lauren Conrad διατηρεί κρύες πατάτες στο ψυγείο και της κόβει σε λεπτές φέτες όταν ξυπνήσει. Έπειτα, τις βάζει σε νερό και μετά τις τοποθετεί κάτω από τα μάτια για να μειώσει το πρήξιμο.

Miranda Kerr — Αγγούρι

Οι φέτες αγγουριού είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να ξε-πρήξεις τα μάτια, αλλά αυτό το τρικ λειτουργεί τέλεια για την Miranda Kerr. Το γνωστό μοντέλο λιώνει αγγούρι στο μπλέντερ και έπειτα εφαρμόζει στο πρόσωπο, σαν μία φυσική ενυδατική μάσκα. Έπειτα, προσθέτει παγωμένες φέτες αγγουριού κάτω από τα μάτια της, όταν είναι πρησμένα.