Έχεις βαρεθεί να μουτζουρώνεσαι κάτω από τα μάτια; 4 σωτήρια tips για να μην ξεβάφει η μάσκαρα!

Έχεις βαρεθεί να μουτζουρώνεσαι κάτω από τα μάτια; 4  σωτήρια tips για να μην ξεβάφει η μάσκαρα!

Σίγουρα είσαι μία από εμάς που έχουμε δει τη μάσκαρα να καταρρέει κάτω από το βλέφαρό μας και εκεί κάπου να κυλάει ένα δάκρυ.

Δες πώς θα γλιτώσεις από αυτό το συχνό beauty ατύχημα. Διαβάστε παρακάτω...

Μην φορέσεις κρέμα. Και δεν εννοοούμε γενικά αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή γιατί θα είναι πιο εύκολο για τη μάσκαρα να γλιστρήσει από τη βλεφαρίδα προς τα κάτω. To ίδιο ισχύει και για τις κρεμώδεις σκιές που πρέπει να τις αφήσεις να στεγνώσουν μερικά λεπτά πριν φορέσεις τη μάσκαρα.


Αφαίρεσε τη λιπαρότητα. Οι βλεφαρίδες ενδέχεται να είναι περισσότερο λιπαρές από την υπόλοιποη επιδερμίδα σου οπότε δεν θα συγκρατούν εύκολα τη μάσκαρα. Πριν τη βάλεις, πέρασέ τις με ένα προϊόν που θα απορροφήσει όλη τη λιπαρότητα. Μόλις τελειώσεις πέρασε ελάχιστη ποσότητα διάφανης πούδρας από πάνω τους.

Δείτε ακόμη: Τα μυστικά ομορφιάς της Kendall Jenner! H πιο σικάτη Kardashian αποκαλύπτεται...


Χρησιμοποίησε ένα eye primer το οποίο θα τονίσει το μακιγιάζ σου και θα κρατήσει την μάσκαρα και τις σκιές στη θέση τους.


Χρησιμοποίησε αδιάβροχη μάσκαρα. Γενικά καλό είναι να την αποφεύγεις γιατί ξηραίνει τις βλεφαρίδες και είναι πολύ δύσκολο να βγουν αλλά αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και πάλι η μάσκαρα φεύγει, βάλε αδιάβροχη.