Κρύψε τις ατέλειες όπως οι σταρ! Το τρικ που δουλεύει κάθε φορά και βγαίνουν αψεγάδιαστες!

Κρύψε τις ατέλειες όπως οι σταρ! Το τρικ που δουλεύει κάθε φορά και βγαίνουν αψεγάδιαστες!

Καμία σελέμπριτι δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται, κανείς μας άλλωστε. Για να πετύχουν εμφάνιση χωρίς ψεγάδια, κάνουν ορισμένα τρικ που κρύβουν τις ατέλειες στο σώμα τους και δείχνουν πιο αδύνατες και πιο ψηλές.

Κράτα σημειώσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Ψηλοτάκουνα
Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες είναι το κομμάτι-κλειδί που πρέπει να έχεις πάντα στην ντουλάπα σου. Κάνουν τη σιλουέτα σου πιο μακριά και πιο λεπτή. Επιπλέον, φορώντας τες γυμνάζεις και τις γάμπες σου!

Στάση του σώματος

Δώσε μεγάλη προσοχή στη στάση που έχει το σώμα σου και στον τρόπο που περπατάς. Το καμπούριασμα στην πλάτη σού προσθέτει κιλά και σε δείχνει κοντύτερη. Όταν περπατάς, κράτα ίσια την πλάτη και τους ώμους πίσω. Έτσι, θα εκπέμπεις αυτοπεποίθηση!

Δείτε ακόμη: 6 λόγοι που πέφτουν τα μαλλιά μας! Πότε η "πτώση" δεν είναι φυσιολογική;

Ισορροπημένη εικόνα
Αν έχεις συσσωρευμένα κιλά σε μια περιοχή του σώματός σου, όπως για παράδειγμα στην κοιλιά, προτίμησε μπλούζες σε ουδέτερες ή σκούρες αποχρώσεις και προτίμησε φούστες ή παντελόνια σε ανοιχτούς τόνους. Έτσι, θα δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο outfit.

Το χτένισμα
Τράβηξε τα μαλλιά σου πίσω ή πιάσε τα σε έναν ατημέλητο κότσο. Έτσι, θα φανεί το πρόσωπό σου και ο λαιμός σου και θα αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά σου.

Το σωστό νούμερο
Κανένα XL ή XS δεν σε κολακεύει. Επίλεξε ρούχα που είναι στο μέγεθός σου και δεν φαίνονται υπερβολικά κολλητά ή φαρδιά.