Οι 4 αλογοουρές που πρέπει να δοκιμάσεις!

Πρέπει να τις δοκιμάσεις!

Οι 4 αλογοουρές που πρέπει να δοκιμάσεις!

Οι κοτσίδες κατέκλυσαν τα φετινά catwalks και δε βλέπουμε κανένα λόγο να μην τις υιοθετήσεις κι εσύ – αν δεν το έχεις ήδη κάνει!

Put a ring on it

Ξέχνα τα κλασικά αξεσουάρ και πρωτοτύπησε ασφαλίζοντας την αλογοουρά σου με ένα κόσμημα ή κάτι παρεμφερές. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο chic και κομψό που θα το λατρέψεις.

Δείτε ακόμη: Το νέο ονειρεμένο hair trend στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει φέτος το καλοκαίρι! Δες πως να το κάνεις μόνη σου...


Χαμηλές πτήσεις

Ποιος είπε ότι το πιάσιμο της αλογοουράς πρέπει πάντα να βρίσκεται στην κορυφή; Αν έχεις συνηθίσει να έχεις κάτω τα μαλλιά σου, θέλεις όμως να τα κρατάς και μακριά από το πρόσωπο, η συγκεκριμένη τεχνική είναι τέλεια και ιδιαίτερα εναλλακτική και πρωτότυπη.

Δείτε ακόμη: Aqua eyes: Άλλη διάσταση στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου! Τόλμησέ το...

Σαν έργο τέχνης

Τόσο εύκολη αλλά και τόσο εντυπωσιακή! Μια ψηλή αλογοουρά παίρνει εντελώς αρτιστίκ χαρακτήρα μέσα σε ένα λεπτό, αρκεί να χρησιμοποιήσεις μερικά διάφανα λαστιχάκια προκειμένου να δημιουργήσεις κατά μήκος πιασίματα. Πόσο γεωμετρικό!

Δείτε ακόμη: Πώς να κουρευτείς μόνη σου στο σπίτι! Κάντο σαν επαγγελματίας!

Less is more

Το διάφανο λαστιχάκι είναι και πάλι σύμμαχός σου για ένα super αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αφού πιάσεις κανονικά την αλογοουρά σου, χρησιμοποίησε το λαστιχάκι για να δημιουργήσεις ένα ακόμη πιάσιμο λίγο πιο κάτω. Αν τα μαλλιά σου είναι καστανά ή μαύρα, προτίμησε ένα λαστιχάκι σε ανάλογη απόχρωση για να μη φαίνεται.