Γνώριζες αυτά τα 6 μυστικά για τη χρήση του baby oil;

Έξυπνα tips....

Γνώριζες αυτά τα 6 μυστικά για τη χρήση του baby oil;

Μπορεί το baby oil να θυμίζει την ώρα του μπάνιου για το μωράκι σας, όμως υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών χρήσεων του προϊόντος που θα εξυπηρετήσουν και εσάς!

Το baby oil είναι ένα προϊόν πολύ απλό στη χρήση και επίσης πολύ εύκολο να το προμηθευτούμε από τα σούπερ μάρκετ. Μην σκέφτεστε πως χρησιμεύει μόνο για την φροντίδα των μωρών και χρησιμοποιείστε το και για το δικό σας όφελος με 6 απλούς τρόπους που σας προτείνει το Youweekly.gr. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λάχανο στο πρόσωπο; Και όμως ναι! Η μάσκα ομορφιάς που σταματά το χρόνο!

Αφαιρέστε το κερί από το εσωτερικό του αυτιού

Δεν είναι και ότι πιο ντελικάτο, αλλά κακά τα ψέματα όλοι έχουμε υποφέρει από το υπερβολικό κερί στα αυτιά. Και έχει αποδειχθεί πως οι μπατονέτες περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Υπάρχει όμως η λύση! Στάξτε 2-3 σταγόνες baby oil στο εσωτερικό του ενός αυτιού και επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Περιμένετε μια ώρα περίπου και καθαρίστε με ένα χαρτομάντιλο. Όλα καθαρά!

Προσφέρετε την καλύτερη ενυδάτωση από ποτέ στο σώμα σας

Είναι πολύ απλό. Απλώστε τοbaby oil σε όλο σας το σώμα και χαλαρώστε. Οι ουσίες του προσφέρουν την καλύτερη ενυδάτωση από ποτέ και θα σας αφήσουν με δέρμα πιο απαλό και από του μωρού σας!

Δείτε ακόμη: Body scrub για την πιο λεία επιδερμίδα! Απλές σπιτικές συνταγές από την Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μανικιούρ στο σπίτι

Πριν φτιάξετε τα νύχια σας, δοκιμάστε να βουτήξετε τα χέρια σας σε μια μικρή λεκάνη με baby oil.Τα χέρια σας θα μείνουν απαλά, τα νύχια σας θα μαλακώσουν και το μανικιούρ σας θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ!

Αφαιρέστε το μακιγιάζ

Αφήστε τα έτοιμα μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ που ξηραίνουν και αφυδατώνουν το δέρμα. Βάλτε λίγο baby oil σε ένα βαμβάκι και καθαρίστε το πρόσωπό σας αφήνοντας το απαλό και ενυδατωμένο.

Σπιτικό σπα ποδιών

Μην τρέχετε στις πεντικιουρίστες και στα σπα για να περιποιηθείτε τα πόδια σας, αφού μπορείτε να το κάνετε και μόνες σας στο σπίτι! Αφού αφαιρέσετε το σκληρό δέρμα με μία ελαφρόπετρα και αλείψτε τα πόδια σας με baby oil. Βάλτε τις κάλτσες σας και ξαπλώστε και τα πόδια σας θα έχουν μείνει πιο απαλά από ποτέ!

Δείτε ακόμη: Ραγάδες τέλος: Φτιάξε μόνη σου κρέμα από φυσικά υλικά και εξαφάνισέ τις!

Αποκτείστε απαλά χείλη

Δεν χρειάζεστε ακριβά lipsticks για να θεραπεύσετε τα σκασμένα χείλη.Βάλτε λίγο baby oil για να αποκτήσετε την απαλότητα και τη λάμψη που επιθυμείτε!