Φτιάξτε την ωραιότερη μάσκα ενυδάτωσης με μπανάνα!

Η δική σου σπιτική συνταγή!

Φτιάξτε την ωραιότερη μάσκα ενυδάτωσης με μπανάνα!

Πολλοί από εσάς κάθε πρωί βάζετε μια μπανάνα στην τσάντα σας για δεκατιανό ή και μεσημεριανό. Συχνά ή έστω τις περισσότερες φορές μένει εκεί.

Αν περάσουν 2-3 μέρες και τελικά δεν την φάτε, μην την πετάξετε γιατί μπορείτε να φτιάξετε μια ωραιότατη μάσκα ενυδάτωσης προσώπου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σου τελείωσε το ντεμακιγιάζ; Φτιάξε καθαριστικό προσώπου με μόνο δύο υλικά!

Αρκεί να έχετε ακόμη ένα λεμόνι, μια κουταλιά σόδα και λίγο μέλι. Αφού λιώσετε την μπανάνα την αναμειγνύεται με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να σταθεροποιηθούν και την απλώνετε σε όλο το πρόσωπο. Την αφήνετε για 15 περίπου λεπτά και στη συνέχεια την αφαιρείτε με τα χέρια ή με μία μικρή νωπή πετσέτα. Φυσικά ξεπλένετε το πρόσωπο σας με άφθονο χλιαρό νερό και απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα.

Δείτε ακόμη: 5+1 tips για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Η μπανάνα περιέχει βιταμίνες Α και C που σημαίνει ότι χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα. Το λεμόνι από την άλλη έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ το μέλι χαρίζει έξτρα απαλότητα. Ο συνδυασμός λοιπόν είναι μάλλον μαγικός.

Δείτε ακόμη: Instagram: Αυτό είναι το μυστικό των influencers! Μάθε το κόλπο για να κερδίσεις κι εσύ likes..

Η επιδερμίδα σας μετά την εφαρμογή τη μάσκας θα είναι super τρυφερή και λαμπερή. Μπορείτε να την εφαρμόζετε άφοβα μία φορά την εβδομάδα και ειδικά το χειμώνα που οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο αέρας προκαλούν ξηρότητα στο δέρμα.

spisossoulis.gr