5 έξυπνα tips για να βάψεις τα φρύδια χωρίς να... εκτεθείς! Κάνε το σωστά!

Κάνε το και εσύ σωστά!

5 έξυπνα tips για να βάψεις τα φρύδια χωρίς να... εκτεθείς! Κάνε το σωστά!

Δεν μπορεί να μην βάφεις και εσύ τα φρύδια σου, εκτός αν είναι πυκνά κάτι που δεν χρειάζεται να πειράξεις! Το θέμα, βέβαια δεν είναι ότι το κάνουμε όλες, αλλά πως το κάνουμε. Μπορώ να σκεφτώ τρεις celebrities και δύο γνωστές μου που όχι μόνο τα βάφουν, αλλά ζωγραφίζουν από πάνω άλλο ένα.

Οκ, το τετράγωνο σχήμα κουτσά στραβά το πετυχαίνουμε όλες, αλλά παρατηρώ μία υπερβολή που - δεν θέλω να- σκέφτομαι πως η επόμενη τάση θα έχει τίτλο» Ενιαίο φρύδι με 5 καλλυντικά»!

Επειδή, λοιπόν, δεν θέλω να εκτεθώ και ξέρω πως και εσύ αυτό προσπαθεί να αποφύγεις, 5 tips είναι αρκετά να για βάψεις σωστά τα φρύδια σου!

  • Το βουρτσάκι από τα φρύδια είναι το πρώτο και αγαπημένο εργαλείο. Χτενίζεις τις τριχούλες δίνοντας τους ένα ανοδικό σχήμα.
  • Καθαρίζεις αν χρειάζεται το κενό. Εκεί δηλαδή που το φρύδι κάνει μία φυσική γωνία προς το τέλος, εξαφανίζεις με το τσιμπιδάκι ότι τρίχα έχει βγει και σε ενοχλεί.
  • Δεν γίνεται βάψιμο χωρίς λεπτό μολύβι για φρύδια. Όχι σκιά, ούτε μάσκαρα... μόνο λεπτό μολυβάκι. Ο λόγος που επιμένουμε είναι απλώς: Παίρνεις το λεπτό μολύβι στο ίδιο χρώμα με τα φρύδια σου και στην αρχή που αρχίζουν οι μικρές τρίχες, τραβά μία κάθετη γραμμή και τη χρωματίζεις προς τα μέσα. Προσοχή, η γραμμή δεν θα τελειώνει πιο πάνω από τις τρίχες σου. Δεν βάφεις κάτι παραπάνω, απλώς θα δώσεις χρώμα και σχήμα πάνω στο φυσικό σου φρύδι!
  • Επέλεξε ανάμεσα σε μάσκαρα και σκιά. Εμείς προτιμούμε σκιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τονίσεις το μέσα μέρος του φρυδιού σου. Αν έχει μικρό φρύδι, τότε μεγάλωσε λίγο τη φυσική σου γραμμή(με σκιά) χωρίς όμως να το παρακάνεις!
  • Πρόσθεσε λίγη λακ ή διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα!