Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μυρίζουν τσίκνα τα μαλλιά σου μετά την Τσικνοπέμπτη; 3 tips για να απαλλαγείς

Αν δεν θες να μυρίζει κοκορέτσι όταν σε πλησιάσει.. ιδού!

Μυρίζουν τσίκνα τα μαλλιά σου μετά την Τσικνοπέμπτη; 3 tips για να απαλλαγείς

Τσικνοπέμπτη εχθές και η μέρα απαιτούσε αν όχι σούβλες (τυχερή επαρχία), γκριλ, κρεατικά παντός είδους (εκτός αν είσαι vegetarian) και γενικότερα τσίκνισμα...

Μας άνοιξε η όρεξη μέχρι εδώ. Πάμε τώρα στο πρακτικό του θέματος. Τι κάνουμε με τα μαλλιά μας μία τέτοια μέρα; Πώς θα καταφέρουμε να μην "ποτίσουν" τσίκνα και φυσικά υπάρχει σωτηρία αν δεν προλάβουμε να λουστούμε και την επόμενη μέρα πρέπει να πάμε στη δουλειά; διαβάστε παρακάτω...

Παρακάτω θα βρεις 3 τέλεια και πολύ πρακτικά tips!

1) Love your bun: Πιάνοντας σφιχτά και ψηλά τα μαλλιά σου (σε κότσο ή κοτσίδα) αυτά απορροφούν σε μικρότερο βαθμό τις μυρωδιές σε σχέση με το να τα αφήσεις λυτά στους ώμους!

2) Dry shampoo (Ξηρό σαμπουάν): Το βράδυ όταν γυρίσει σπίτι, ψέκασε σε στεγνά μαλλιά και στη συνέχεια πιάσε τα μαλλιά σου όπως θέλεις! Το ξηρό σαμπουάν δρα ως «αποσμητικό» για τα μαλλιά, «εξαλείφοντας» οποιαδήποτε μυρωδιά (καπνού ή τσίκνας) άμεσα και αποτελεσματικά. Plus: Θα απορροφήσει τη λιπαρότητα, ενώ μπορεί να δώσει extra όγκο και φυσική κίνηση στα μαλλιά σου.

3) Κι αν ψάχνεις την τέλεια φυσική εναλλακτική τότε μόλις ανακαλύψαμε το μυστικό της φύσης : Εάν έχεις ένα πορτοκάλι, λεμόνι ή lime τότε χρησιμοποίησέ το ξύσμα τους και πρόσθεσέ το σε ένα μπουκαλάκι βαποριζατέρ γεμάτο με νερό. Ανακίνησε καλά και μετά από περίπου 15-20 λεπτά (ώστε το νερό να απορροφήσει το άρωμα του φλοιού) χρησιμοποίησέ το ψεκάζοντας πάνω στα μαλλιά σου ανά τούφες. Τα εσπεριδοειδή έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις μυρωδιές, αφήνοντας στα μαλλιά σου ένα άρωμα φρεσκάδας.

Ναι, τώρα μπορείς να κυκλοφορήσεις ελεύθερη και χωρίς καμία αναστολή!

Share