Σας ενδιαφέρει! Βάλτε τάξη στα κοσμήματά σας και μην τα πετάτε όπου βρείτε!

Προσέχουμε για να... έχουμε!

Σας ενδιαφέρει! Βάλτε τάξη στα κοσμήματά σας και μην τα πετάτε όπου βρείτε!

Για εσάς που πετάτε τα κοσμήματα σας όπου βρείτε στο δωμάτιο, ακόμη και στο μπάνιο, σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά για να τα βάλετε σε τάξη.

Λόγω βιασύνης συνηθίζουμε να τα πετάμε όλα μέσα σε ένα συρτάρι, γεγονός που θα καταστήσει δύσκολο τον εντοπισμό τους όταν θα τα αναζητήσουμε ξανά. Προσέχουμε λοιπόν στο μέλλον για να έχουμε...

Καθαρίστε τα
Ποιος είπε πως το ασήμι δεν θέλει περιποίηση; Φροντίστε κάθε δύο με τρεις μήνες να τα καθαρίζετε με τον εξής παράδοξο τρόπο ή αλλιώς με ένα βασικό συστατικό που έχετε στην κουζίνα σας, την κέτσαπ. Βάλτε σε ένα μπολ κέτσαπ και βουτήξτε μέσα τα ασημένια κοσμήματά σας. Αφήστε τα εκεί για 10 λεπτά και στη συνέχεια βγάλτε τα. Πάρτε ένα βουρτσάκι και τρίψτε τα με λίγο νερό. Ολα σας τα κοσμήματα θα λάμψουν.

Προσοχή στα βραχιόλια...
Πάρτε ορισμένα γυάλινα μπουκάλια και με σπρέι βάψτε τα σε ζωηρά χρώματα, που θα σας φτιάξουν το κέφι. Τοποθετήστε τα σε περίοπτη θέση, ίσως έναν πάγκο δίπλα στον καθρέφτη του δωματίου σας, και περάστε στο στόμιο τους τα βραχιόλια και τα ρολόγια σας. Ο εντοπισμός τους θα γίνεται εύκολα, δεν θα τα χάνετε και εκτός από αυτό θα νιώσετε πως έχετε δημιουργήσει ένα έργο τέχνης.

Σκουλαρίκια παντού;
Η αλήθεια είναι πως τα σκουλαρίκια είναι ακόμα πιο εύκολο να τα χάσετε καθώς είναι μικρά και ίσως να μη γίνονται αντιληπτά στο μάτι. Μια ιδέα είναι να πάρετε μια αυγουλοθήκη χάρτινη, αν θέλετε βάψτε τη για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου σας! Μέσα σε κάθε θήκη μπορείτε να βάλετε και από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να τα έχετε οργανωμένα, να μη χάσετε κανένα από αυτά και κυρίως, τη στιγμή που θέλετε ένα ζευγάρι, να τα βρίσκετε εύκολα. Μια ακόμα λύση, η οποία μάλιστα δεν θα φαίνεται, είναι να τα περάσετε από ένα χοντρό κομμάτι ύφασμα ανά ζευγάρι που θα έχετε σε ένα συρτάρι. Εξίσου καλή λύση για να μη χάνετε τίποτα.

Μπερδεμένα κολιέ!
Εχουν χυθεί τόνοι μελάνι για το πώς να τοποθετούμε τα κολιέ προκειμένου να μην μπερδεύονται και, κατά συνέπεια, σπάνε. Αλλοι βάζουν καρφιά στους τοίχους ή εσωτερικά στις ντουλάπες από τα οποία και τα κρεμάνε. Αλλοι τα κρεμάνε από κρεμάστρες, όμως η μόδα τώρα τελευταία επιτάσσει να κρεμάτε στον τοίχο μια άδεια κορνίζα και μέσα σε αυτή να καρφώνετε σε διάφορα ύψη μικρά καρφάκια. Σε αυτά θα στηρίξετε τα κολιέ σας ανάλογα με το μέγεθος που έχουν. Την κορνίζα μπορείτε να της αλλάζετε χρώμα, γεγονός που θα σας δώσει τον αέρα της ανανέωσης.

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ

5+1 κοσμήματα που δεν θα αφήσουν να περάσει απαρατήρητο το look σου!

Στους τόνους του φούξια, του γαλάζιου και του απαλού πράσινου αυτά τα κοσμήματα και ρολόγια δεν περνούν απαρατήρητα και σίγουρα όχι από το look σου.

Πάμε να τα δούμε!

undefined

Δαχτυλίδι από xρυσό Κ14,
Al'oro jewellery

undefined

Σκουλαρίκια, €66,
Silver Union - Ασημένια κοσμήματα

undefined

Κολιέ από χρυσό Κ14,
Al'oro jewellery

undefined

Σκουλαρίκια, Color Me/ Earth & Sea Collection, €49,
https:// www.gregioeshop.gr/

undefined

Ρολόι, Michael Kors, €248 (Π.Λ.Τ.),
Rist Hellas

undefined

Σύμβολα από
μασίφ ασήμι 925°
με κυβική ζιρκόνια
και κρύσταλλο,