Θέλεις πιο juicy χείλη; Με αυτό το τρικ θα τα αποκτήσεις!

Κάντα να φαίνονται πιο σέξι

Θέλεις πιο juicy χείλη; Με αυτό το τρικ θα τα αποκτήσεις!

Θέλεις να έχεις juicy χείλη με φυσικό τρόπο; Με αυτό το τρικ που σου δίνουμε τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις!

Κάντα να φαίνονται πιο σαρκώδη και πιο σέξι με αυτόν τον τρόπο...

Κάθε γυναίκα έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο βαψίματος και ακολουθεί συγκεκριμένες κινήσεις για την εφαρμογή κάθε προϊόντος. Σωστό ή λάθος δεν υπάρχει, αυτό που μετράει είναι τι είναι πιο εύκολο για εκείνη και αν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν σκεφτούμε λοιπόν τον τρόπο εφαρμογής κραγιόν, οι περισσότερες το τοποθετούν στα χείλη καιτο περνάνε στο άνω και κάτω χείλος. Αν το αποτέλεσμα είναι too much, μερικές ταμποναριστές κινήσεις με χαρτομάντηλο είναι απαραίτητες. Ενώ αν θέλουμε το κάτι παραπάνω, επαναλαμβάνουμε μερικά περάσματα ακόμη.

Ακολουθώντας όμως τις τάσεις της ομορφιάς, θέλουμε τα χείλη μας να δείχνουν φυσικά, ζουμερά. Πολλές από εμάς δε θέλουμε αυτό το έντονο αποτέλεσμα χρώματος στα χείλη. Θέλουμε να διατηρήσουμε την υφή των χειλιών μας και ουσιαστικά το χρώμα από το κραγιόν που έχουμε επιλέξει να τα καλύψει ελαφρώς, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική τους απόχρωση. Με άλλα λόγια να γίνει ένα mix του κραγιόν, με τη φυσική απόχρωση που έχουν τα χείλη μας.

Πώς θα το καταφέρουμε αυτό;

Φυσικό μακιγιάζ και juicy lips!

Χρειαζόμαστε το δάχτυλό μας και συγκεκριμένα το μεσαίο, για να ασκήσει την ιδανική πίεση. Το ταμπονάρουμε στο κραγιόν αρκετές φορές, για να πάρει χρώμα και ύστερα το εφαρμόζουμε με αντίστοιχες κινήσεις στα χείλη μας. Δε μας νοιάζει να τελειοποιήσουμε το σχήμα των χειλιών μας. Μην ξεχνάτε ότι θέλουμε φυσικό, juicy αποτέλεσμα.

Μάτια σε παστέλ αποχρώσεις και φυσικά χείλη!

Επιμένουμε κυρίως στο κέντρο, εκεί ουσιαστικά εφαρμόζουμε το περισσότερο προϊόν και συνεχίζουμε προς τις άκρες για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Αν θέλεις πιο ζουμερά χείλη, ΑΥΤΟΣ είναι ο τρόπος να τα αποκτήσεις!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν πιο ζουμερά χείλη και αρκετές από αυτές επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό προκειμένου να τα αποκτήσουν.

Εμείς, σου δίνουμε τη λύση που προσφέρει το μακιγιάζ για να αποκτήσεις τα χείλη που ονειρεύεσαι και μάλιστα χωρίς να το καταλάβουν και πολλοί.

Τι πρέπει να κάνεις: Θα χρειαστείς μονάχα ένα πολύ συνηθισμένο προϊόν, το οποίο μάλλον ήδη έχεις και δεν είναι άλλο από το διάφανο λιπ γκλος. Επομένως άνοιξε το νεσεσέρ σου και βρες το.

Η διαδικασία είναι εξής: Bάζεις περίγραμμα στα χείλη σου, φοράς το κραγιόν σου στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν εννοειται και από πάνω βάζεις το διάφανο λιπ γκλος.

Κοιτάξου στον καθρέφτη και στείλε ένα φιλάκι στον εαυτό σου.