#Nofilter: 7 μυστικά ομορφιάς για να έχεις πάντα φωτογένεια!

Ακολούθησε τα πιστά!

#Nofilter: 7 μυστικά ομορφιάς για να έχεις πάντα φωτογένεια!

Ακολούθησε πιστά αυτά τα 7 μυστικά ομορφιάς για να έχεις πάντα την τέλεια φωτογένεια! Είναι εύκολα tips και θα σε βοηθήσουν πολύ!

1)Φώτισε τα μάτια σου!

Καθαρά μάτια και γεμάτη καρδιά, δεν μπορείς να χάσεις ποτέ. Αλλά σοβαρά η ματιά είναι το παν σε ένα πρόσωπο! Πριν βαφτείς βάλε λίγο κολύριο να καθαρίσεις τα μάτια σου!

2)Περιποιήσου το δέρμα σου!

Γεγονός: Το μαλακό και ενυδατωμένο δέρμα ισοδυναμεί με μισή αρχοντιά! Τι σημαίνει αυτό για σένα; Το παν!

Μετά το πλύσιμο στο πρόσωπό σου, κάνε μια μάσκα για δέκα έως 15 λεπτά, ενώ μπορείς συγχρόνως να ετοιμάζεσαι! Βάλε επιπλέον και μια ενυδατική πριν κλείσουν οι πόροι σου και άστην να βυθιστεί στο δέρμα σου! Μετά θα λάμπεις Μπάμπη μου, θα λάμπεις!

3)Βεβαιώσου ότι το foundation που χρησιμοποιείς είναι ακριβώς στον τόνο του δέρματός σου!

Αν είναι πιο ανοιχτό από το δέρμα σου θα φαίνεσαι λίγο φαντασματάκι στο flash της φωτογραφίες ενώ αν είναι πιο σκούρο θα φαίνεται σαν να έχεις μαυρίσει τοπικά.

4)Ήρεμα με το concealer!

Sorry, αλλά αν είσαι από αυτές που βάζεις 1 εκατομμύριο στρώσεις concealer τότε όχι μόνο δεν κρύβεις τις ατέλειες σου γύρω από τα μάτια αλλά στην πραγματικότητα φέρνεις περισσότερο προσοχή σε εκείνο το σημείο!

5)Σκούρυνε τα φρύδια σου βάφοντάς τα!

Είτε με σκιά, είτε με μολύβι αυτό το tip θα σε κάνει να είσαι πάντα κούκλα στη φωτογραφία καθώς θα τονίσει αινιγματικά το βλέμμα σου!Βάλε μια απόχρωση λίιιιγο πιο σκούρα από το φυσικό σου χρώμα!

6)Κάνε τα μάτια σου επιβλητικά!

Ξέχνα τα smoky eyes! Aν θέλεις πραγματικά να λάμπει το βλεμμα σου μέσα στο καλοκαίρι βάλε μια ουδέτερη σκιά σε όλο το βλέφαρο και τόνισε λίγο το κόκκαλο του ματιού με μία πιο σκούρα! Βάλε μάσκαρα και δε θα καταλάβεις κανείς ότι έχεις βαφτεί και βγαίνει τόσο κουκλάρα στη φώτο!

7)Go for RED!

Tα σκούρα χείλη μπορεί να είναι must αυτή τη στιγμή, αλλά δυστυχώς τείνουν να κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά. Για την καλύτερη φωτογραφία απλά βάλε το πιο κόκκινο κραγιόν που έχεις!

Αυτό το έξυπνο tip θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν σαν ψεύτικες!

Αν θέλεις κι εσύ πυκνές και μακριές βλεφαρίδες ακολούθησε το!

Θέλεις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σου αυτό το έξυπνο tip που θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικες!

Ακόμα και οι γυναίκες που δεν βάφονται, τονίζουν πάντα τις βλεφαρίδες τους με μάσκαρα.

Με άλλα λόγια οι πυκνές, γυριστές βλεφαρίδες είναι κάτι που θέλουμε όλες, ωστόσο δεν το πετυχαίνουμε πάντα.

Το να επιλέξουμε την κατάλληλη μάσκαρα, η οποία διαθέτει το τέλειο βουρτσάκι και βοηθάει στο βάψιμο των βλεφαρίδων, κάποιες φορές δεν είναι αρκετό. Πρέπει να κάνουμε κάποια makeup tricks, όπως αυτά που κάνουν ακόμα και οι makeup artists και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Τι χρειάζεται λοιπόν για να πετύχουμε βλεφαρίδες που μοιάζουν σαν ψεύτικες;

Δεδομένου ότι έχουμε το σωστό προϊόν στα χέρια μας, τη μάσκαρα, περνάμε μία στρώση τις βλεφαρίδες μας. Τοποθετούμε το πινέλο στις ρίζες των βλεφαρίδων και βγαίνουμε προς τα έξω, ενώ παράλληλα κάνουμε απαλές κινήσεις δεξία και αριστερά για να τις ανοίξουμε.

Μετά από την πρώτη στρώση και ενώ η μάσκαρα δεν έχει στεγνώσει, πουδράρουμε ελαφρώς τις βλεφαρίδες. Με ένα μικρό πινελάκι και μία διάφανη πούδρα περνάμε τις βλεφαρίδες μας και στη συνέχεια περνάμε τη δεύτερη στρώση με τη μάσκαρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως περιγράφουμε παραπάνω.

Πραγματικά οι βλεφαρίδες σας θα είναι τόσο έντονες που θα είναι σα να φοράτε ψεύτικες!

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις με τη μάσκαρα!

Γυναίκες είμαστε και λάθη...δεν κάνουμε συνήθως αλλά τυχαίνει να κάνουμε καμιά φορά στο μακιγιάζ μας. Κορίτσια προσοχή παρακαλώ σε αυτά τα θέματα! Αυτά είναι τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνεις με την μάσκαρα!

Το θέμα είναι σε κάθε περίπτωση να μαθαίνουμε από αυτά και να προσπαθούμε να μην τα επαναλαμβάνουμε!

1. Βάζεις- Βγάζεις το βουρτσάκι
Γίνεται σχεδόν ασυνείδητα τις περισσότερες φορές όμως, με το να βγάζεις- βάζεις το βουρτσάκι, το tube γεμίζει αέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μάσκαρα να στεγνώνει πιο γρήγορα, απ' ότι συνήθως.

2. Τη δανίζεσαι και τη δανείζεις
Ευλογία να μοιράζεσαι τα πράγματά σου, αλλά κάτι τέτοιο στην περίπτωση των καλλυντικών μπορεί να αποδειχθεί τραγωδία. Προφανώς, δεν αναφερόμαστε σε κλειστά-μη χρησιμοποιημένα καλλυντικά, αλλά σε όλες αυτές τις φορές που δανείστηκες και δάνεισες τη μάσκαρά σου σε κάποια φίλη κολλητή ή αδερφή. Δεν θα συμβεί πάντα, αλλά μια τέτοια κίνηση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα μάτια, όπως ερεθισμοί, φλεγμονές, επιπεφυκίτιδες, επιβαρύνοντας την υγεία των βλεφαρίδων σου.

3. Το παρακάνεις με την ποσότητα
«Less is more» ο κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάς στο μακιγιάζ σου, πόσο μάλλον όταν παίρνεις τη μάσκαρα στα χέρια σου και ξεκινάς με τις στρώσεις. Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα κατά νου είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές- aka να περάσεις τιε βλεφαρίδες σου με πολλές στρώσεις- προκειμένου να πετύχεις ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Τρεις στρώσεις αρκούν για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό look. Φυσικά, αυτό εξαρτάται και από την καμπυλώτητα και την πυκνότητα που έχουν ήδη οι βλεφαρίδες σου.