Φοβάσαι το μπότοξ και τις ενέσεις; Να πως θα "κρατηθείς" νέα με 5 φυσικά τρικς!

Εσύ το ήξερες;

Φοβάσαι το μπότοξ και τις ενέσεις; Να πως θα

Φοβάσαι και εσύ να κάνεις μπότοξ ή γενικά δεν τα πας καλά με τις ενέσεις... θέλεις όμως να διατηρήσεις το πρόσωπό σου νεανικό και αναρωτιέσαι πως! Να τα 5 φυσικά τρικς για να "κρατηθείς" χωρίς να βάλεις νυστέρι!

Σύμφωνα με έρευνες, το 10 είναι ένας… σημαντικός αριθμός, αφού μείον τόσα είναι τα χρόνια που οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν νεότερες. Σήμερα μπορούν να τα καταφέρουν καταρχάς χάρη στην αισθητική ιατρική, αλλά και εξαιτίας συγκεκριμένων συνηθειών που υπόσχονται να βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας.

Emma Stone: Get her look! Τo μακιγιάζ που αν αντιγράψεις θα κάνει την διαφορά!

Πρόληψη: Γνωρίζατε ότι από την ηλικία των 25 η επιδερμίδα σας αρχίζει να χάνει 1% του κολλαγόνου της κάθε χρόνο; Και αφού, λοιπόν, το 80% περίπου της εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης δεν οφείλεται στα γονίδια αλλά στον τρόπο ζωής σας, το σημαντικότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να υιοθετήσετε έγκαιρα έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Πάρτε τα μέτρα σας: Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο σάς φέρνει αντιμέτωπες με τις «ελεύθερες ρίζες» που ευνοούν τη δημιουργία ρυτίδων και την απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδα σας. Μην αμελείτε την καθημερινή χρήση αντηλιακού προϊόντος που να διαθέτει φίλτρο κατά της UVB, αλλά και κατά της UVA ακτινοβολίας - υπεύθυνης για τη φωτογήρανση.

Κάντε μασάζ: Κάνοντας μασάζ με τα χέρια σας ή με ειδικά gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά, ευνοείτε τη μικροκυκλοφορία του αίματος, την κυτταρική δράση αλλά και την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης. Με τις άκρες των δαχτύλων και βαθιές πιέσεις συμβάλλετε στην αποσυμφόρηση, ενώ διατηρώντας τα χέρια σας κλειστά σε γροθιές και με κυκλικές ανοδικές κινήσεις αναζωογονείτε την επιδερμίδα, δίνοντάς της ενέργεια.

Μην ξεχνάτε το νερό: Το σώμα σας αποτελείται κατά 75% από νερό, γι’ αυτό και η ενυδάτωση είναι η Νο1 αντιγηραντική κίνηση που δεν πρέπει να αμελείτε. Ενυδατωθείτε τόσο εκ των έσω όσο και εξωτερικά και προσθέστε στη ρουτίνα της περιποίησής σας προϊόντα με ευεργετικά συστατικά υδάτινης προέλευσης, όπως το ιαματικό νερό από πηγές ή τα θαλάσσια φύκη.

Διαχρονικά συστατικά: Τα συστατικά των καλλυντικών εξελίσσονται συνεχώς, υπάρχουν όμως κάποια κλασικά συστατικά που δεν πρέπει να απουσιάζουν από τη ρουτίνα ομορφιάς σας. Το υαλουρονικό οξύ παραμένει βασικό συστατικό για ενυδάτωση, ενώ η ρετινόλη αποδεδειγμένα προλαμβάνει και διορθώνει τις ρυτίδες. Οσον αφορά στα αντιοξειδωτικά, «επενδύστε» στη βιταμίνη C, η οποία ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

ΙAKΩΒΟΣ ΓΚΟΓΚΟΥΑ MD

(Κοσμητική Ιατρική - Αντιγήρανση)

BOX:

Τα οφέλη των αντιοξειδωτικών:

1. Βοηθούν στην πρόληψη και στη διόρθωση των σημαδιών, μελλοντικών βλαβών, παρέχουν μια προηγμένη περιβαλλοντική προστασία ενάντια στις βλάβες από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε σημάδια πρόωρης γήρανσης όπως ρυτίδες, δυσχρωμίες και έλλειψη σφριγηλότητας.

2. Για να επιταχύνουμε την κυτταρική ανανέωση, να επανορθώσουμε την υφή του δέρματος και να ενισχύσουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση του αντιοξειδωτικού να γίνεται το πρωί μαζί με το αντηλιακό.

3. Συσφίγγουν και αποκαθιστούν τη λάμψη, τον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και την υπερμελάχρωση.

4. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την περιοχή των ματιών. Και εκεί χρησιμοποιούμε έναν αντιοξειδωτικό ορό που βελτιώνει την εμφάνιση των ορατών σημαδιών γήρανσης γύρω από τα μάτια. Αντιμετωπίζει ρυτίδες, λεπτές γραμμές και μαύρους κύκλους.

5. Αντιοξειδωτικά είναι η βιταμίνη C, το ασκορβικό οξύ , το φερολικό, η φλορετίνη, η ρεσβερατρόλη σε υψηλή συγκέντρωση (10%-20%) και σε όξινο pΗ (κάτω από 3,5 pH) και είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα των θεραπειών με ρετινοειδή ενέσιμα καθώς και των θεραπειών «RF» σύσφιξης.

6. Επιβάλλεται να χρησιμοποιούμε καθημερινά ένα συμπλήρωμα διατροφής με έναν συνδυασμό θρεπτικών συστατικών για να προστατεύσουμε και να θωρακίσουμε το δέρμα μας εκ των έσω (β-καροτένιο, πράσινο τσάι, λυκοπένιο, μύρτιλο, ρίζα κουρκουμίνης, σπόρους σταφυλιού).

7. Τέλος, η ενέσιμη μεσοθεραπεία Skin Detox (με Vitamin C, E, A, γλουταθειόνη) για άμεση αποτοξίνωση και αναστροφή της φωτογήρανσης.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΣΙΕΜΠΟΥ

(Aesthetic and Esthetic Coach, SKIN ANALYSIS)

Πηγή: TV24

Θεωρείσαι επιτυχημένη γυναίκα αν κάνεις αυτό...!

Αν θες και εσύ να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για να θεωρείσαι επιτυχημένη γυναίκα τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί σου έχουμε την απάντηση!

Σάλος επικρατεί με νέα έρευνα όπου αποδείχτηκε πως αν περιποιείσαι, τότε είσαι και πιο επιτυχημένη στη ζωή σου!

Χρησιμοποιείς το makeup για να ενισχύσεις τη φυσική σου ομορφιά ή την αυτοπεποίθησή σου, όπως όμως αποδεικνύεται, ο τρόπος που μακιγιάρεσαι επηρεάζει και το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

Θέλεις να δείχνεις πιο μικρή αλλά φοβάσαι τα μπότοξ; Αυτά τα χτενίσματα θα σου «κόψουν» χρόνια!

Παρόλο που στις πασαρέλες κυριάρχησε το πιο φυσικό look, σε μελέτη που δημοσιεύτηκε πριν λίγους μήνες, οι κοινωνιολόγοι Jaclyn Wong και Andrew Penner αποκάλυψαν πως οι γυναίκες που αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο στον καλλωπισμό τους, δηλαδή οι γυναίκες που μακιγιάρονται καθημερινά, κερδίζουν 20% περισσότερα από τις γυναίκες που προτιμούν να κυκλοφορούν φυσικές... Και δεν είναι μόνο το makeup. Υπάρχουν πολλές ακόμη συνήθειες ομορφιάς που μπορείτε να κόψετε ή να αποκτήσετε για να γίνετε πιο πετυχημένη.

Για παράδειγμα κόψτε το ματ μακιγιάζ. Αντικαταστήστε τα ματ κραγιόν με λαμπερά lip gloss για να δείχνει το πρόσωπό σας πιο φωτεινό. Η υψηλότερη φωτεινότητα, τα μάτια και τα χείλη που ξεχωρίζουν έχει βρεθεί πως κάνουν τους άλλους να σας αντιλαμβάνονται ως πιο ικανή, σύμφωνα με μελέτη που έγινε για λογαριασμό της Proctor & Gamble το 2011. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να φοράτε ματ χρώμα στα χείλη στο γραφείο, απλά πως σε κάποιες πολύ ξεχωριστές συναντήσεις ίσως να προτιμούσατε κάτι πιο λαμπερό.

Μη σταματάτε να φοράτε κραγιόν! Οι γυναίκες που φορούν κραγιόν νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το θέμα όμως δεν περιορίζεται εκεί. Σε μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από το Covergirl και διενεργήθηκε από ερευνητές του Χάρβαρντ, οι γυναίκες που φορούν κραγιόν τέσσερις ή περισσότερες μέρες την εβδομάδα θεωρούνται και από τους άλλους ως πιο σίγουρες για τον εαυτό τους. Σε αντίθεση με τις συναδέλφους τους που φοράνε μόνο lip balm, οι πιστές του κραγιόν ήταν πιο πιθανό να έχουν θέσεις επικεφαλής στη δουλειά τους και υπερδιπλάσιους followers στα social media.

Κόψτε τα ξενύχτια. Αν σας αρέσει να ξεκινάτε νωρίς τη μέρα σας είστε τυχερή. Σύμφωνα με τον βιολόγο Christoph Randler, που παρακολούθησε 367 φοιτητές πανεπιστημίων, εκείνοι που σηκώνονται νωρίς το πρωί έχουν «μεγαλύτερη επαγγελματική επιτυχία». Στη μελέτη του ο Randler βρήκε πως οι πρωινοί τύποι τείνουν να είναι πιο δυναμικοί και να προβλέπουν καταστάσεις, ένα χαρακτηριστικό που συνδέεται με καλύτερη επίδοση στην εργασία, επιτυχία στην καριέρα και υψηλότερο μισθό.

Σηκωθείτε αμέσως μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι! Το είπαμε και πριν: Οι γυναίκες που αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην περιοποίησή τους κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Παρότι η μελέτη δεν προσδιόρισε το χρόνο, λογικά αν το δείτε, αν αργήσετε το πρωί να σηκωθείτε από το κρεβάτι έχετε λιγότερο χρόνο για μακιγιάζ και μαλλιά. Άρα που καταλήγουμε;
Πείτε όχι στα ουδέτερα χρώματα μακιγιάζ. Αντί για nude χείλη και ουδέτερες σκιές πειραματίστείτε με ένα εντυπωσιακό -αλλά στο πλαίσιο του γραφείου- μακιγιάζ. Μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από την Proctor & Gamble το 2011 βρήκε πως οι γυναίκες που φορούσαν έντονο makeup θεωρούνται πιο ανταγωνιστικές από τις συναδέλφους τους με το άβαφο look. Ένα χαμηλών τόνων cat eye και/ή ένα κόκκινο κραγιόν αλλάζει δραματικά την εμφάνισή μας και -προφανώς- τον τρόπο που “πουλάμε” τον εαυτό μας.

ΠΗΓΗ: TV24