Μεγάλη προσοχή! Πάρε λεμόνι και βάλτο στα δόντια σου! Θα μείνεις "κάγκελο" με τα αποτελέσματα!

Ο απόλυτος σύμμαχός σου!

Μεγάλη προσοχή! Πάρε λεμόνι και βάλτο στα δόντια σου! Θα μείνεις

Θα μείνεις "κάγκελο" με τα αποτελέσματα! Κορίτσια δώστε μεγάλη προσοχή! Πάρε και εσύ τώρα ένα λεμόνι και βάλτο στα δόντια σου!

Κάνε ένα δώρο στο πρόσωπό σου και δοκίμασε αυτά τα tips!

Λεμόνι με ζάχαρη: H φυσική μέθοδος για αποτρίχωση!

Το λεμόνι, αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς συμμάχους στην ομορφιά μας, αλλά και στην υγεία μας!

Το λεμόνι, ο πιο ξινός καρπός στο βασίλειο των εσπεριδοειδών, δεν νοστιμεύει μόνο τα ψητά, τις σαλάτες και τα κοκτέιλ σας, αλλά είναι και εξαιρετικά ωφέλιμο για την οργανισμό, κυρίως χάρη στην αντισηπτική του ιδιότητα και στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C (ένα μικρό ποτήρι λεμονάδας περιέχει την απαραίτητη ημερήσια πρόσληψη, λένε οι γιατροί). Παράλληλα, όμως, ο φλοιός, η σάρκα, ο χυμός και τα κουκούτσια του λεμονιού προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα στην περιποίηση της επιδερμίδας, των μαλλιών και των δοντιών.

Δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα απροσδόκητα οφέλη ενός μυρωδάτου λεμονιού δημιουργώντας αυτοσχέδιες κούρες αγνής φροντίδας.

Μάσκα κατά της λιπαρότητας:

Ίσως να μην γνωρίζετε ότι οι φλούδες του λεμονιού περιέχουν περιέχουν δέκα φορές περισσότερα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνη C, βιταμίνη Α, ασβέστιο, μαγνήσιο, βήτα καροτίνη και κάλιο) συγκριτικά με το χυμό του. Γι’ αυτό, μια μάσκα προσώπου που θα ετοιμάσετε ρίχνοντας στο μπλέντερ χυμό ενός λεμονιού μαζί με τα κουκούτσια (περιέχουν λιμονίνη, μια ουσία η οποία έχει αποδειχτεί ότι αποφράσσει τα αγγεία από τους θρόμβους και ευνοεί την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας) και τη φλούδα του καρπού κομμένη σε μικρές λωρίδες, κάνει ήπια απολέπιση, απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος που είναι εγκλωβισμένο στους πόρους και συσφίγγει, φωτίζει και απολυμαίνει την επιδερμίδα.

Το ιδανικό είναι να εφαρμόζετε τη μάσκα μόνο το βράδυ και σε καμία περίπτωση πριν βγείτε στον ήλιο, επειδή τα οξέα του λεμονιού μπορούν να προκαλέσουν φωτοευαισθησία.

Περισσότερη λάμψη στο χρώμα των μαλλιών:

Ο χυμός του λεμονιού θα σας βοηθήσει να δώσετε έξτρα φωτεινότητα και ελαστικότητα στα μαλλιά σας με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο, προσπερνώντας σε οφέλη ακόμη και τα ειδικά προϊόντα του εμπορίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε χυμό από ένα ή δύο λεμόνια (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας) σε ένα φλιτζάνι νερό μαζί με μια μικρή ποσότητα μαλακτικού και να εφαρμόσετε το διάλυμα αφού έχετε λουστεί και ξεβγαλθεί. Αφήστε το μείγμα να δράσει για 15 λεπτά και αφαιρέστε με δροσερό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι και δυο φορές την εβδομάδα και αυτό μόνο βραδινές ώρες.

Λευκαντικό δοντιών:

Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι τη σάρκα ενός λεμονιού που έχετε χτυπήσει ελαφρώς στο μπλέντερ (καθαρισμένη από φλούδα και κουκούτσια) με μια πρέζα μαγειρικής σόδας. Μόλις το μείγμα σταματήσει να αφρίζει, απλώστε την παχύρρευστη πάστα κατά μήκος των δοντιών και περιμένετε με το στόμα κλειστό (για να περιορίσετε την οξείδωση του καρπού από τον αέρα) για 2 με 3 λεπτά. Ξεβγάλτε καλά και δείτε το λευκό των δοντιών σας να γίνεται λευκότερο!


Φροντίστε μόνο την επόμενη μία ώρα να μην καταναλώσετε καφέ, κόκκινο κρασί ή φρούτα με έντονες χρωστικές (κεράσια, βατόμουρα, φράουλες, μαύρα σύκα, δαμάσκηνα).

Πηγή: TV24

Βάζετε λεμόνι στην μπύρα σας; Σταματήστε το αμέσως και ιδού γιατί!

Αν βάζετε λεμόνι στην μπύρα σας, πρέπει να το σταματήσετε αμέσως και ιδού το γιατί!

Μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι η ξανθιά μπίρα, την οποία απολαμβάνουμε κατευθείαν απ’ το μπουκάλι, αφού έχουμε ρίξει μια φέτα λεμονιού.

Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, καθώς αυτή ακριβώς η φέτα λεμονιού μπορεί να είναι πραγματικά πολύ βλαβερή για την υγεία μας.

Το λεμόνι που πολλοί χρησιμοποιούν κάτω από τον ήλιο διαθέτει ένα συστατικό, που ονομάζεται κιτρικό οξύ και το οποίο αν παραμείνει πολύ ώρα σε υψηλή θερμοκρασία θερμοκρασία γίνεται τοξικό. Έτσι προκύπτει το φαινόμενο γνωστό ως η «Δερματίτιδα της Μαργαρίτας» ή «Νόσος Λάιμ», που είναι ικανό να προκαλέσει μέχρι και γερά εγκαύματα.

Έρευνα-σοκ προκαλεί ταραχή! Πώς τα τοστ που τρώμε προκαλούν καρκίνο!

Η νόσος Λάιμ προκαλείται όταν πέσει πάνω στην επιδερμίδα μας κάποιο ποτό με λεμόνι, το οποίο έχει εκτεθεί για πολλή ώρα στον ήλιο. Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται όταν ο συνδυασμός αυτός καταλήγει μέσω πόσης στον οργανισμό σου…

olivemagazine.gr