Κορίτσια προσοχή! Αυτός είναι ο σωστός Χριστουγεννιάτικος οδηγός για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός σας!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Κορίτσια προσοχή! Αυτός είναι ο σωστός Χριστουγεννιάτικος οδηγός για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός σας!

Κορίτσια προσοχή! Οι μέρες πλησιάζουν και πρέπει να οργανωθείτε άμεσα! Αυτός είναι ο σωστός Χριστουγεννιάτικος οδηγός για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός σας!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές έχει ξεκινήσει και το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο parties, events και οικογενειακά δείπνα! Θα ήθελες να λάμπεις -παρά την κούραση και το ξενύχτι- σε κάθε εμφάνιση; Ο σωστός προγραμματισμός θα σου επιτρέψει να προλάβεις όλα όσα θέλεις να κάνεις. Ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Κορίτσια προσοχή! Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για την πιο λαμπερή επιδερμίδα!

Έναν μήνα πριν

Δέρμα - Απολέπιση

Όσο ωραίο και αν είναι το φόρεμα που θα φορέσεις την παραμονή των Χριστουγέννων, το ωραιότερο πάνω σου πρέπει να είναι η επιδερμίδα σου. Μην παραμελείς την απολέπιση. Επαναλάμβανε δύο φορές την εβδομάδα μέσα στο μπάνιο σου μια ρουτίνα scrub και το δέρμα σου θα σε αποζημιώσει. Η απολέπιση βοηθά το αίμα να κυκλοφορήσει, ώστε να αναγεννηθεί το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει τους πόρους, ώστε να διεισδύσουν όλα τα ενεργά θρεπτικά συστατικά που περιλαμβάνει το αφρόλουτρο αλλά και η ενυδατική σου κρέμα. Υπάρχουν υπέροχα προϊόντα απολέπισης στην αγορά με εξαιρετικά αρώματα, αλλά μπορείς εύκολα να φτιάξεις κι ένα χειροποίητο, δικό σου.

Πρόσωπο - Ενυδάτωση

Ο καιρός έχει κρυώσει και το δέρμα σου το νιώθει αλλά και το δείχνει. Είναι πιο ξηρό, σκάει εύκολα και αφυδατώνεται. Προστάτευσέ το έγκαιρα. Αυτό που χρειάζεται είναι τακτική και συνεπή υγρασία. Δρόσισέ το με μια κατάλληλη για το δέρμα σου αλλά και την ηλικία σου ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ.

Μαλλιά

Είναι η ιδανική εποχή για να δοκιμάσεις ένα νέο λουκ. Πριν το κάνεις, μελέτησε καλά το σχήμα του προσώπου σου αλλά και την υφή, το πάχος και το είδος των μαλλιών σου, ώστε να διαλέξεις το καλύτερο. Πριν πας στο κομμωτήριο, κάνε μια θεραπεία στο σπίτι με ένα ειδικό προϊόν και φρόντισε να βάζεις καθημερινά το μαγικό λαδάκι σιλικόνης που εξασφαλίζει προστασία από το κρύο και στιλπνότητα στις τρίχες σου. Αν δεν θέλεις να κουρευτείς, κάνε μερικές δοκιμές στο στυλ και το χτένισμα που θα ήθελες να έχεις στις γιορτές. Προλαβαίνεις! Μπορείς να τολμήσεις κάτι πρωτοποριακό και νέο για σένα!

Σώμα

Επειδή όλοι ξέρουμε ότι δεν θα αποφύγουμε τις κραιπάλες των γιορτών -λίγο γλυκάκι και ποτάκι παραπάνω το απαιτεί το έθιμο- είναι προτιμότερο να ακολουθήσουμε το προηγούμενο διάστημα μια ισορροπημένη διατροφή. Το σώμα μας θα μας αποζημιώσει όχι μόνο με τις διαστάσεις του αλλά και με την ενέργεια και ευεξία που θα νιώθει. Ανάτρεξε στη σελίδα 68 για να διαβάσεις το διατροφικό πλάνο που προτείνει η κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Χριστίνα Μπαλαμώτη. Μην ξεχνάς το σημαντικότερο: Τουλάχιστον 2 λίτρα νερό κάθε μέρα ξεδιψούν ολόκληρο τον οργανισμό σου.

Δύο εβδομάδες πριν

Πρόσωπο

Πρόκειται να ταλαιπωρηθεί πολύ! Θα μακιγιάρεσαι περισσότερο κι εντονότερα, θα πίνεις αλκοόλ και θα ξενυχτάς. Όπως καταλαβαίνεις, θα είναι πολύ δύσκολο να κρύψεις τα αποτελέσματα αυτής της ζωής από το πρόσωπό σου. Το δέρμα σου θα είναι άτονο και θαμπό, τα μάτια σου θα είναι πρησμένα και θα έχουν μαύρους κύκλους. Μην απελπίζεσαι. Η πρόληψη σώζει! Φρόντισε να βάλεις από τώρα στην καθημερινότητά σου ένα ελαφρύ scrub που θα αναζωογονήσει την όψη σου και θα επιτρέψει στην πλούσια υδατική κρέμα να εισχωρήσει στις πιο βαθιές στιβάδες. Δεν είναι κακή ιδέα και η επίσκεψη σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για έναν καθαρισμό.

Σώμα

Ξεφορτώσου το επίμονο τοπικό πάχος με τη βοήθεια της επιστήμης. Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo καταπολεμά μόνιμα το τοπικό πάχος, συσφίγγει το δέρμα και μας απαλλάσσει οριστικά από την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Μια συνεδρία Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo στην Cosmetic Derma Medicine είναι αρκετή για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, χωρίς νυστέρι και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Η ελάχιστα επεμβατική θεραπεία Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο ND-YAG laser που επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη λύση τους και ταυτόχρονα συσφίγγει την επιδερμίδα. Αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες στο cosmeticdermamedicine.gr.

Μία εβδομάδα πριν

Μαλλιά

Αν έχεις αποφασίσει να κόψεις τα μαλλιά σου, τώρα είναι η ώρα. Μη σκεφτείς να τολμήσεις κάτι τέτοιο την παραμονή της γιορτής! Κλείσε έγκαιρα το ραντεβού σου και άκουσε τις συμβουλές του κομμωτή που εμπιστεύεσαι. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να αλλάξεις το χτένισμά σου, πιθανόν να χρειάζεσαι μια ανανέωση στο χρώμα σου. Θα χρειαστείς σίγουρα μία εβδομάδα για να συνηθίσεις το νέο σου look, όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι η αλλαγή που θα κάνεις. Για τις ημέρες των γιορτών ίσως χρειαστείς και ένα dry σαμπουάν για να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου χωρίς να χρειάζεται να τα λούζεις κάθε μέρα.

Πρόσωπο

Τα νέα «trends» της μη επεμβατικής αισθητικής ιατρικής προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα! Οι νέες θεραπείες της μη επεμβατικής αισθητικής στην KMC MEDICAL CLINIC έχουν άμεσο αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια, αισθητά μικρότερο κόστος και δεν απαιτούν χρόνο αποθεραπείας και ανάρρωσης! Για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε 1 μόνο συνεδρία δοκίμασε το

OxyGeneo Facial Treatment που περιλαμβάνει μικροδερμοαπόξεση, διοχέτευση θρεπτικών και θεραπευτικών συστατικών, οξυγόνωση των δερματικών κυττάρων, χαρίζοντας λάμψη και αναζωογόνηση στο θαμπό και άτονο δέρμα, μείωση της εμφάνισης λεπτής ρυτίδωσης, τόνωση του «υγιούς όγκου» και της ελαστικότητα του δέρματος, σύσφιξη πόρων, μείωση της εμφάνισης δυσχρωμιών (κηλίδων / πανάδων) σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια με εφαρμογή ειδικών λευκαντικών. Μάθε περισσότερα στο kmc-medicalclinic.com.

Σώμα

Θέλεις να απαλλαγείς εύκολα, γρήγορα αλλά με ασφάλεια από τα λίγα κιλά που δεν λένε να φύγουν; Η λύση ονομάζεται κετογονική δίαιτα και η Lifetree σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να την κάνεις αμέσως. Το StartUp Πακέτο «ΚΕΤΟ» περιλαμβάνει όλα τα βασικά προϊόντα για να ξεκινήσεις την κετογονική διατροφή! Θα βρεις μέσα αλάτι Μεσολογγίου, αλεύρι καρύδας χύμα, ψύλλιο (200 γρ.), αλεύρι bamboo, φυσικό γλυκαντικό από ερυθριτόλη και στέβια Sukrin Gold (250 γρ.), βιολογική μαύρη σοκολάτα με 99% κακάο, φετουτσίνι από Konjac, λάδι Μct oil C8 500 ml και λιναρόσπορο (500 γρ). Δες όλα τα προϊόντα Lifetree στο www.lifetree.gr.

4 ημέρες πριν

Αποτρίχωση

Η λεία επιδερμίδα μετά την αποτρίχωση είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Νιώθεις το δέρμα στα συγκεκριμένα σημεία βελούδινο και απαλό σαν μωρού. Η αίσθηση είναι καταπληκτική. Διάλεξε τον κατάλληλο τύπο αποτρίχωσης για σένα, κερί ή λέιζερ, και φρόντισε να επισκεφτείς τον ειδικό 4 ημέρες πριν, ώστε να έχει υποχωρήσει κάθε πιθανή κοκκινίλα.

Πρόσωπο

Το πρόσωπό σου χρειάζεται πλέον εντατική περιποίηση. Επίλεξε τον συσφικτικό ορό προσώπου Μανιτάρι από την ελληνική εταιρεία Nature Theories, με εκχυλίσματα μανιταριού & λευκής τρούφας που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα. Επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα στο δέρμα, προσφέροντας λάμψη και αίσθηση άμεσου φυσικού lifting. Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Μάθε περισσότερα στο naturetheories.com.

3 ημέρες πριν


Φρύδια

Αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα για να καθαρίσεις από τις περιττές, άτακτες τρίχες τα φρύδια σου και να δημιουργήσεις το τέλειο σχήμα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο τσιμπιδάκι, το κερί και το νήμα. Αν θέλεις να κάνεις τατουάζ στα φρύδια σου, θα πρέπει να το έχεις φροντίσει πολύ νωρίτερα.

24 ώρες πριν

Δέρμα

Λάμψε! Κάνε μια βαθιά ενυδατική μάσκα και ξεκούρασε το δέρμα σου. Για την ακρίβεια όχι μία αλλά πολλές! Το multi-masking είναι η νέα τάση που έχουν αγαπήσει αισθητικοί και δερματολόγοι. Τοποθετείς σε κάθε σημείο του προσώπου σου την κατάλληλη σε θρεπτικά συστατικά και ιδιότητες μάσκα, γιατί όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί κάθε σημείο έχει και διαφορετικές ανάγκες. Οπότε, θα χρησιμοποιήσεις μια κατάλληλη μάσκα για το ευαίσθητο σημείο των ματιών, άλλη για τη λιπαρή επιδερμίδα της μύτης και του μετώπου, άλλη στον λαιμό.

Μαλλιά

Θέλεις να ξυπνάς κάθε πρωί με υπέροχα, στιλπνά, λαμπερά μαλλιά; Άλλαξε μαξιλαροθήκη! Σου φαίνεται αστείο; Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες όχι μόνο θα σου προσφέρουν έναν βαθύ και ανέφελο ύπνο, αλλά θα φροντίσουν και τις τρίχες των μαλλιών σου, ώστε να μη φριζάρουν. Αυτή είναι μια πραγματικά καλή επένδυση!

Σώμα

Ανανεώσου με ένα χαλαρωτικό μασάζ! Δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Χάρισε στο μυϊκό σου σύστημα τη φροντίδα που χρειάζεται και δώσε απλόχερα στην επιδερμίδα σου μια πλούσια θεραπεία.

Άκρα

Έχεις φροντίσει ήδη το ραντεβού σου για μανικιούρ-πεντικιούρ. Η τέχνη με την τεχνική συνεργάζονται και πλέον τα νύχια σου μπορούν να παραμείνουν περιποιημένα και trendy για πολλές πολλές ημέρες! Όσο για τα χρώματα του χειμώνα; Από θερμό nude μέχρι απόλυτο μαύρο, από κλασικό κόκκινο μέχρι βαθύ μπορντό. Πριν διαλέξεις ποιο μανό θα φορέσεις, θυμήσου τα σχέδια και τα χρώματα της γκαρνταρόμπας σου, ώστε να τα ταιριάξεις άψογα. Αν είσαι παιχνιδιάρα, διάλεξε ένα απόλυτα χριστουγεννιάτικο σχέδιο, όπως χιονονιφάδες χρυσές ή ασημένιες!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ THE BODY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 3,50€