Σκέφτηκες ποτέ πως αλλιώς χρησιμοποιείται το μολύβι φρυδιών; Αυτό που κάνει η Ashley Graham είναι απίστευτο

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σκέφτηκες ποτέ πως αλλιώς χρησιμοποιείται το μολύβι φρυδιών; Αυτό που κάνει η Ashley Graham είναι απίστευτο

Σκέφτηκες ποτέ πως αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μολύβι φρυδιών; Αυτό που κάνει η Ashley Graham είναι απίστευτο.Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με την καραντίνα, είναι ότι όλες οι αγαπημένες μας star μοιράστηκαν τα μυστικά τους.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με την καραντίνα, είναι ότι όλες οι αγαπημένες μας star που διατηρούν λογαριασμό στο Instagram ξεκίνησαν να μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους.

Όπως ο κομμωτής των Olsen Twins που αποκάλυψε το μυστικό πίσω από τα wave τους, ενώ η Dove Cameron μοιράζεται τον ορό που δίνει λάμψη και η Kim Kardashian μας έδειξε τα μυστικά της για ζουμερά χείλη.

Το μυστικό της Ashley Graham για ζουμερά χείλη

Τώρα η Ashley Graham μας αποκάλυψε γιατί δεν χρειάζεται ποτέ να αγοράσετε ξανά ένα μολύβι για τα χείλη.

Σε ένα βίντεο στο Instagram η νέα μαμά Ashley Graham, μοιράστηκε τη «γρήγορη και εύκολη» λύση για το μακιγιάζ της, συμπεριλαμβανομένου του hack που χρησιμοποιεί για να νομίζουν πως έχει πειράξει τα χείλη της και δεν περιλαμβάνει καν ένα προϊόν χειλιών, ωστόσο αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις πτέρνες σου τώρα που ήρθε ο καιρός για πέδιλα, δες ποιο το μυστικό για να τις μαλακώσεις.

«Πρώτα απ 'όλα παίρνω λίγο Aquaphor. Δεν θέλω τα χείλη μου να είναι πολύ ενυδατωμένα, γιατί θέλω να είναι σταθερό », αρχίζει.

«Τότε, παίρνω ένα μολύβι φρυδιών και σκιάζω τα χείλη μου… γι 'αυτό οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω κάνει ενέσεις στα χείλη».

Ναι μας έκανε να νιώθουμε περίεργα που ξοδέψαμε μια περιουσία για τα χείλη στο παρελθόν, η Ashley αποκαλύπτει ότι διπλασιάζει το μολύβι Revlon ColorStay Brow με μαλακό καφέ στα χείλη της και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.

Γνωρίζοντας ότι είναι τέλειο αυτό που μοιράστηκε, η Ashley συνέχισε: «Ποιος θα πίστευε ποτέ να το χρησιμοποιήσει στα χείλη;. Λατρεύω αυτό το μικρό κόλπο, ευχαριστώ Katie. "

Όταν λέει η Katie, γνωρίζουμε ότι η Ashley αναφέρεται στον καλλιτέχνη μακιγιάζ της και στο αγαπημένο μας πρόσωπο για να παρακολουθεί το Instagram: Katie Jane Hughes.

Παρακολουθήστε το πλήρες βίντεο του Ashley παρακάτω (ή απλώς μεταβείτε στο 21.38 για το φροντιστήριο των χειλιών):