Κορίτσια προσοχή - Αυτό είναι το μυστικό για να "γλιτώσετε" από τα σπυράκια

Λαμπερή επιδερμίδα στο λεπτό

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κορίτσια προσοχή - Αυτό είναι το μυστικό για να

Κορίτσια δώστε μεγάλη προσοχή γιατί βρήκαμε το απόλυτο tip που θα βοηθήσει το πρόσωπό σας να λάμψει στο λεπτό. Αυτό είναι το μυστικό για να "γλιτώσετε" από τα σπυράκια και σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα μέσα στις πρώτες χρήσεις.

Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει αυτά τα άσχημα breakouts πριν από μια μεγάλη συνέντευξη, παρουσίαση, συνάντηση με κάποιον ή πάρτι, και σας νιώθουμε. Τα σπυράκια μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπό σας λόγω του στρες, των ορμονών και της κακής διατροφής.

Ψάχνετε τρόπους για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια που εμφανίζονται στη χειρότερη στιγμή; Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας βοηθήσουμε να πείτε αντίο στο σπυράκι σας και να τα "ξεφορτωθείτε" μια και καλή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε τα σπυράκια.

Το μυστικό για να "γλιτώσετε" από τα σπυράκια - Αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα άμεσα

Μια τέτοια αποτελεσματική θεραπεία είναι η θεραπεία με πάγο, καθώς σας διευκολύνει να θεραπεύσετε την ερυθρότητα, το πρήξιμο και τη φλεγμονή λόγω των σπυριών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε πάγο στην πληγείσα περιοχή για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματός σας, σφίγγοντας έτσι τους πόρους σας. Εκτός αυτού, θα σας βοηθήσει επίσης στην αφαίρεση βρωμιάς και λαδιού από το δέρμα. Ωστόσο, δείτε κι αυτή την μάσκα με μαγειρική σόδα και μέλι, που θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να κρατήσετε την λάμψη στο πρόσωπό σας.

σπυράκια tips ομορφιάς

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι να χρησιμοποιήσετε την άσπρη οδοντόκρεμα σας. Ναι, καλά διαβάσατε. Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα στην πληγείσα περιοχή και αφήστε την τουλάχιστον μισή ώρα. Θα παρατηρήσετε τη βελτίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη θεραπεία με ατμό για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια, καθώς βοηθά στο άνοιγμα των πόρων του δέρματος, επιτρέποντας στο δέρμα σας να αναπνέει. Πάρτε ένα μεγάλο δοχείο και βάλτε λίγο ζεστό νερό σε αυτό. Αφήστε τον ατμό από το ζεστό νερό να αγγίξει το πρόσωπό σας για λίγο. Μπορείτε αργότερα να πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και να το στεγνώσετε και να εφαρμόσετε λίγη ενυδατική κρέμα χωρίς λάδι.