Χαμός στο διαδίκτυο με αυτές τις 2 σπιτικές μάσκες προσώπου - Έχουν μαγειρική σόδα και μπανάνα

Κάνουν θαύματα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμός στο διαδίκτυο με αυτές τις 2 σπιτικές μάσκες προσώπου - Έχουν μαγειρική σόδα και μπανάνα

2 σπιτικές μάσκες προσώπου έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και έχουν προκαλέσει χαμό με τα αποτελέσματά τους! Έχουν σαν κύρια συστατικά την μαγειρική σόδα και την μπανάνα.

Ο καθαρισμός είναι απολύτως απαραίτητος για την ομορφιά της επιδερμίδας σας! Χωρίς αυτόν, η επιδερμίδα σας δεν απαλλάσσεται από τους ρύπους, χάνοντας έτσι τη φρεσκάδα της.

Όλοι οι ειδικοί στην περιποίηση της επιδερμίδας (από τους φαρμακοποιούς μέχρι τους δερματολόγους) συμφωνούν: ο καθαρισμός πρωί και βράδυ είναι ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε τη γήρανση του δέρματος. Για να έχετε, λοιπόν, τα αποτελέσματα που πρέπει εμπιστευτείτε μας και δοκιμάστε τις 2 μάσκες παρακάτω!

σπιτικές μάσκες με μαγειρική σόδα και μπανάνα

Αυτές είναι οι 2 μάσκες προσώπου με μαγειρική σόδα και μπανάνα

Φυσικός καθαρισμός προσώπου με μαγειρική σόδα

Αναμείξτε σε ένα μπολάκι 1 κ.γ. μαγειρική σόδα με 1/2 κ.γ. μέλι και 1/3 φλιτζανιού τσαγιού γάλα και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο. Ξεβγάλτε σε 2 λεπτά.

Απολέπιση με scrub μπανάνας

Χτυπήστε στο μπλέντερ 1 κ.σ. νιφάδες βρόμης, 1/2 μπανάνα και 1 κ.γ. γιαούρτι και με το μείγμα κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 3 λεπτά.

Καλό θα ήταν να γνωρίζετε, τώρα που είναι και καλοκαίρι και επισκέπτεστε συχνά παραλίες και εκτίθεστε στον ήλιο πως η μαγειρική σόδα μπορεί να σας προστατέψει από εγκαύματα! Δείτε εδώ τον τρόπο!

ΠΗΓΗ ε