Καλύτερη κι από μπότοξ: Η σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Η καλύτερη εναλλακτική στην πολυδάπανη πλαστική χειρουργική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλύτερη κι από μπότοξ: Η σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Το τελευταίο διάστημα οι χρήστες του διαδικτύου και ιδιαίτερα οι γυναίκες έχουν ξετρελαθεί με αυτή την συγκεκριμένη σπιτική μάσκα για το πρόσωπο με λεμόνι και αυγό! Ξεχάστε το μπότοξ πια!

Είναι για όλες τις ηλικίες και κάνει πολύ καλό αφού τόσο το λεμόνι όσο και το αυγό έχουν όλα όσα πρέπει για να θρέψουν σωστά το δέρμα σας.

Αυτή είναι η σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο

Να σημειωθεί πως την ίδια ακριβώς θραύση κάνει κι αυτή η σπιτική μάσκα που είναι καλύτερη κι από λίφτινγκ! Δείτε πως να την φτιάξετε στο σπίτι σας!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 άσπρο αυγό
  • 1/2 κ.γλ. χυμό λεμονιού
  • 1/2 κ.γλ. λάδι καρύδας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  • Πάρτε ένα μεσαίου μεγέθους αυγό και διαχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο.
  • Στη συνέχεια βάλτε το ασπράδι σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε το με τον αναδευτήρα μέχρι να γίνει πυκνός αφρός.
  • Το επόμενο πράγμα που θα κάνετε, είναι να προσθέσετε τον χυμό λεμονιού και το λάδι καρύδας και να συνεχίσετε το χτύπημα.
  • Καθαρίστε το πρόσωπό σας σχολαστικά πριν εφαρμόσετε τη μάσκα! Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη για 10-15 λεπτά περίπου.
  • Όταν η μάσκα στεγνώσει, ξεβγάλτε τη με χλιαρό νερό ή χαμομήλι.

Πραγματικά ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο και να μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τις φίλες σας!

Φρενίτιδα με αυτή την σπιτική μάσκα με λεμόνι κι αυγό - Για δέρμα βελούδο

Φρενίτιδα έχει προκληθεί αυτές τις ημέρες αφού ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού χρησιμοποιεί αυτή την σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό για δέρμα βελούδο.

Τώρα, εν όψη καραντίνας, έχουμε απεριόριστο χρόνο να ασχοληθούμε με τους εαυτούς μας και η συγκεκριμένη μάσκα είναι πολύ εύκολη και γρήγορη στο να φτιαχτεί.

Εύκολες σπιτικές μάσκες με λεμόνι και αυγό

Μάσκα με αυγό και λεμόνι για βελούδινη απαλότητα

Εάν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο και εμφανίζει κοκκινίλες, μια μάσκα με βάση το χυμό λεμονιού και το ασπράδι του αβγού θα σου εξασφαλίσει ένα ευχάριστο αίσθημα άνεσης.

  • Πάρε το χυμό μισού λεμονιού, χτύπησε ελαφρά το ασπράδι ενός αβγού και ανακάτεψέ τα. Άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου και άφησέ τη για 15 λεπτά.
  • Εάν τη βάλεις το βράδυ, μπορείς να την αφήσεις όλη τη νύχτα. Ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

Οι λευκαντικές ιδιότητες του λεμονιού, σε συνδυασμό με το ασπράδι του αβγού, διώχνουν τις γυαλάδες και τις κοκκινίλες δίνοντας στο δέρμα μια ομοιόμορφη απόχρωση.

Γιατί το λεμόνι είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα μας

Το λεμόνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εσπεριδοειδή στον κόσμο. Είναι γνωστό για την ιδιαίτερη όξινη γεύση του που συνδυάζεται εύκολα με πολλά άλλα συστατικά.

Από την αρχαιότητα, έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορα γαστρονομικά και φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι ως φυσικό καλλυντικό.

Τα λεμόνια περιέχουν πολλή βιταμίνη C, απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικές ενώσεις που βελτιώνουν την υγεία των εσωτερικών οργάνων σας καθώς και του δέρματός σας.

Γιατί το αυγό είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα μας

Κάποιες βιταμίνες και μέταλλα που βρίσκουμε στα αυγά, όπως η βιταμίνη Α, προωθούν το υγιές δέρμα και εμποδίζουν την καταστροφή των ιστών του σώματος. Γενικότερα, ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα συμβάλλει σε μια υγιή συνολική εμφάνιση.