Ποιο laser; Τέλος στην τρίχα της ευαίσθητης περιοχής με αυτό το σπιτικό μείγμα μαγειρικής σόδας

Κορίτσια, θα σωθείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιο laser; Τέλος στην τρίχα της ευαίσθητης περιοχής με αυτό το σπιτικό μείγμα μαγειρικής σόδας

Κορίτσια τέλος το laser! Βρήκαμε λύση στο πιο συνηθισμένο πρόβλημα μιας γυναίκας: αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή! Με αυτό το σπιτικό μείγμα μαγειρικής σόδας θα βάλετε τέλος στον εφιάλτη σας!

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και απομακρύνετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα!

Συστατικά:

  • 200 ml. νερό
  • Μια κουταλιά της σούπας μαγειρικής σόδα

Παρασκευή:

  • Βάλτε το νερό να βράσει σε κατσαρόλα, και στη συνέχεια, αφαιρέστε το από το μάτι. Βάλτε την μαγειρική σόδα σε ένα μπολ προσθέστε το νερό και ανακατέψτε καλά.

Εφαρμογή :

  • Εφαρμόστε το μείγμα στη περιοχή με την τριχοφυΐα πριν πάτε για ύπνο. Το πρωί, ξεπλύνετε το δέρμα σας με χλιαρό νερό και στη συνέχεια ενυδατώστε την περιοχή, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.
  • Τα εκπληκτικά αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά από τρεις θεραπείε ςκαι θα δείτε οτι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα θα αρχίσει να εξαφανίζεται. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Σφίξτε το δέρμα σας με αυτή την σπιτική πάστα από μαγειρική σόδα - Η διαφορά θα φανεί σε λίγες εβδομάδες

Αγχώνεστε γιατί το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει και δεν αισθάνεσαι σφιχτό το δέρμα σας; Σας έχουμε την λύση και θα φανούν τα αποτελέσματα σε λίγες μόλις εβδομάδες! Φτιάξτε αυτή την σπιτική πάστα με μαγειρική σόδα και θα μας θυμηθείτε...

Αν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας και να το σφίξετε για μια πιο νεανική εμφάνιση, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Ευτυχώς, μπορείτε να αποφύγετε τις επώδυνες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις και να σφίξετε το χαλαρό δέρμα, καθώς και να εξαλείψετε τις ρυτίδες με αυτές τις αποτελεσματικές συμβουλές και σπιτικά γιατροσόφια.

Μια από αυτές είναι και η μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι μια αλκαλική ουσία που μπορεί να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το πρόσωπο, να μαλακώσει την επιδερμίδα σας, καθώς και να βοηθήσει σφίξετε τους πόρους. Πάστα από μαγειρική σόδα (νερό και σόδα) χρησιμοποιείται ως απολέπιση και σύσφιξη.

Σφίξτε το δέρμα σας με μαγειρική σόδα

Αναμείξτε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας με νερό και κάντε μασάζ στο δέρμα του προσώπου σας για ένα λεπτό. Πριν από την εφαρμογή της πάστας σε ολόκληρο το πρόσωπό σας, βεβαιωθείτε ότι δεν εμφανίζετε αλλεργικές αντιδράσεις, εφαρμόζοντας πρώτα σε μια μικρή περιοχή του δέρματος στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα σας.