Βάλε χυμό από λεμόνι στο πρόσωπό σου και πες «αντίο» στα σπυράκια

Η φυσική θεραπεία που θα σε σώσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάλε χυμό από λεμόνι στο πρόσωπό σου και πες «αντίο» στα σπυράκια

Ήρθε η ώρα να πεις οριστικά «αντίο» στα σπυράκια του προσώπου σου, ακολουθώντας αυτή την θαυματουργή θεραπεία που βρήκε για εσένα το YouWeekly.gr! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι βάλεις στο πρόσωπό σου λίγο χυμό λεμόνι και ξεμπέρδεψες!

Το λεμόνι βοηθάει γενικά πολύ στα δερματικά προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές από τις κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν μέσα εκχύλισμα από λεμονι.

Αν μουλιάσουμε ένα κομμάτι βαμβάκι σε χυμό λεμονιού και το ακουμπήσουμε πάνω στα εξανθήματα θα μας ανακουφίσει, ενώ μετριάζει την ενόχληση και από τα τσιμπήματα των εντόμων. Καλύπτοντας τα σπυράκια με χυμό λεμονιού τα βοηθάμε να σπάσουν και επιταχύνουμε την ανάρρωση.

χυμός λεμόνι θεραπεία σπυράκια

Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς! Αν ωστόσο αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τα νύχια σου, δες εδώ τη θεραπεία με λεμόνι και λάδι που θα σε σώσει.

Πιες ένα ποτήρι χυμό λεμόνι και ξέχνα μια για πάντα την ακμή

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ πρόβλημα με την ακμή σου, τότε ήρθε η ώρα να την ξεχάσεις μια για πάντα. Το YouWeekly.gr σου προτείνει την πιο μοντέρνα θεραπεία για τα σπυράκια, με την οποία χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μόνο χυμό από λεμόνι.

Ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί φαίνεται ότι είναι ωφέλιμο για την υγεία μας με πολλούς τρόπους. Διώχνει τις τοξίνες από το σώμα μας, βοηθάει την πέψη, καταπολεμάει τις λιγούρες, διευκολύνει την απώλεια βάρους, και δημιουργεί ένα αλκαλικό περιβάλλον για να ισορροπήσει το pH του σώματος.

Τι μπορεί να κάνει ο χυμός λεμόνι για την ακμή

Ο χυμός λεμονιού βοηθάει στον μεταβολισμό της όξινης διάθεσης ανακουφίζοντας το σώμα και προφυλάσσοντας από την εκδήλωση της ακμής. Μπορείτε να πλύνετε και το πρόσωπό σας με χυμό λεμονιού.

Θαυματουργό είναι και το ρόφημα που σου βρήκαμε για τους πόνους περιόδου. Δες εδώ πώς μπορείς να το φτιάξεις!