Τι κάνει καθημερινά στο πρόσωπό της η Σίσσυ Χρηστίδου τώρα στο lockdown - Φαίνεται πιο νέα

Η πρωινή της ρουτίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι κάνει καθημερινά στο πρόσωπό της η Σίσσυ Χρηστίδου τώρα στο lockdown - Φαίνεται πιο νέα

Όλες τώρα στο lockdown έχουμε πολύ περισσότερη ώρα για τον εαυτό μας! Έτσι και η Σίσσυ Χρηστίδου που μοιράστηκε μαζί μας την πρωινή ρουτίνα για να κρατά το πρόσωπό της φρέσκο και λαμπερό.

Αφού πλύνει το πρόσωπό της και κάνει ντους η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκινά να απλώνει τις κρέμες και όλα τα προϊόντα που κρατούν την επιδερμίδα της λαμπερή και νεανική. Μετά από την μάσκα ομορφιά της, συνεχίζει με ένα λαδάκι για θρέψη - έχει αρκετά ξηρή επιδερμίδα οπότε χρειάζεται πολύ ενυδάτωση καθημερινά.

Συνεχίζει με μια ενυδατική που έχει αντιγηραντική δράση, για να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό και σφριγηλό. Την ίδια ενυδάτωση προσφέρει και στο υπόλοιπο σώμα, χρησιμοποιώντας ένα body butter με κάποιο άρωμα, αυτή την περίοδο προτιμά ένα με βύσσινο.

Από το περιοδικό You και την Μαρία Παπαθανασίου

Διαβάστε εδώ τι διατροφή κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου εν μέσω καραντίνας!

Αποκάλυψη για την Σίσσυ Χρηστίδου! Τι έχει κάνει στο πρόσωπό της

Κλεισμένη στο σπίτι της παραμένει η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τα δυο παιδιά της, ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την προστασία τη υγείας μας από τον φονικό ιό κορωνοϊό. Καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι έχει κάνει στο πρόσωπο της.

Αγαπημένη της συνήθεια σε καθημερινή βάση είναι τις τελευταίες ημέρες να πραγματοποιεί live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις των θαυμαστών της, αλλά και να αναφέρει τι κάνει η ίδια στο σπίτι με την οικογένεια της.

Χθες, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο OPENtv, έκανε ένα live μαζί με τον κουμπάρο της, αφού έχει βαφτίσει τον ένα της γιο και συνεργάτη της στην εκπομπή Παύλο Σταματόπουλο.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για το πρόσωπο της

Στο live που πραγματοποίησαν η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την ίδια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε αν έχει πειράξει τα χείλη της και έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση. Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει ξεκάθαρα λέγοντας πως δεν έχει πειράξει τα χείλη της αλλά μια άλλη αισθητική επέμβαση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, αποκάλυψε πως κάνει μπότοξ και εξήγησε πως έκανε ένα τον Σεπτέμβριο, το οποίο διαρκεί για εννέα μήνα. Το τρολάρισμα από τον Παύλο Σταματόπουλο δεν άργησε να ξεκινήσει.

Τι είναι το botox;

Το Botox είναι καθαρή πρωτεΐνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium Botulinum. Με την εφαρμογή του δεν επιτρέπει σε συγκεκριμένους μύες να συσπαστούν, δημιουργώντας ρυτίδες. Έτσι, οι ανεπιθύμητες, αντιαισθητικές «γραμμές» του προσώπου εξομαλύνονται, εξαφανίζονται ή απλά δεν δημιουργούνται.

Το Botox έχει ένα πολύ καλό ιστορικό ασφαλείας. Για δεκαετίες (από το 1978) χρησιμοποιείται στην κλινική πράξη, σε διάφορες ειδικότητες. Στην Ιατρική έχει χρησιμοποιηθεί (και συνεχίζει να χρησιμοποιείται) για τη θεραπεία εγκεφαλικής παράλυσης, για την αντιμετώπιση της ασταθούς κύστεως, κ.α.. Σε αυτές τις περιπτώσεις διοχετεύεται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα μονάδων του BOTOX, με πιο συχνή εφαρμογή, με ασφάλεια και επιτυχία, από αυτό που χρειαζόμαστε για την αντιμετώπιση των ρυτίδων.