Ξέχασε για πάντα το laser - Βάλε τέλος στην τρίχα της ευαίσθητης περιοχής με αυτό το μείγμα μαγειρικής σόδας

Κορίτσια θα σωθείτε με αυτό το μυστικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέχασε για πάντα το laser - Βάλε τέλος στην τρίχα της ευαίσθητης περιοχής με αυτό το μείγμα μαγειρικής σόδας

Κορίτσια τέλος το laser! Βρήκαμε λύση στο πιο συνηθισμένο πρόβλημα μιας γυναίκας: αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή! Με αυτό το σπιτικό μείγμα μαγειρικής σόδας θα βάλετε τέλος στον εφιάλτη σας!

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και απομακρύνετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μια για πάντα, το ίδιο όμως και τις ραγάδες.

Βάλε τέλος στην τρίχα της ευαίσθητης περιοχής με αυτό το μείγμα μαγειρικής σόδας

Συστατικά:

  • 200 ml. νερό
  • Μια κουταλιά της σούπας μαγειρικής σόδα

Παρασκευή:

  • Βάλτε το νερό να βράσει σε κατσαρόλα, και στη συνέχεια, αφαιρέστε το από το μάτι. Βάλτε την μαγειρική σόδα σε ένα μπολ προσθέστε το νερό και ανακατέψτε καλά.

Εφαρμογή:

  • Εφαρμόστε το μείγμα στη περιοχή με την τριχοφυΐα πριν πάτε για ύπνο. Το πρωί, ξεπλύνετε το δέρμα σας με χλιαρό νερό και στη συνέχεια ενυδατώστε την περιοχή, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.
  • Τα εκπληκτικά αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά από τρεις θεραπείε ςκαι θα δείτε οτι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα θα αρχίσει να εξαφανίζεται. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Βάλε τέλος στην τρίχα της ευαίσθητης περιοχής με αυτό το μείγμα μαγειρικής σόδας

Η μαγειρική σόδα μπορεί μάλιστα και να σε αδυνατίσει

Η μαγειρική σόδα θεωρείται ότι έχει κάνει τον οργανισμό πιο αλκαλικό, το οποίο πιστεύεται ότι προάγει την απώλεια βάρους, ή ότι εμποδίζει την αύξηση βάρους. Ωστόσο, αυτή η θεωρία έχει απορριφθεί πολλάκις. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί αυστηρά ελεγχόμενες διαδικασίες για τον έλεγχο των επιπέδων του pH και αυτό που τρώτε ή πίνετε έχει μικρή επίδραση σε αυτό.

Μια άλλη θεωρία λέει ότι η προσθήκη μαγειρικής σόδας στο νερό του μπάνιου σας θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος αυξάνοντας τα επίπεδα μαγνησίου και θειικού άλατος. Πρόκειται για δύο θρεπτικά συστατικά που υποτίθεται ενισχύουν τον μεταβολισμό και την εξαφανίζουν τις τοξίνες. Ωστόσο, ούτε αυτή η θεωρία υποστηρίζεται από την επιστήμη.

Από την άλλη πλευρά, η μαγειρική σόδα μπορεί πράγματι να καταπραΰνει το στομάχι, καθώς έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει το οξύ του στομάχου. Αυτή η χημική αντίδραση δημιουργεί διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο είναι ένα αέριο που μπορεί να σας προκαλέσει ρέψιμο. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα στο στομάχι, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο συνολικό σας λίπος.

Η μαγειρική σόδα μπορεί να έχει έμμεσο αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους, κυρίως λόγω του υγρού με το οποίο αναμιγνύεται συνήθως.

Μια δημοφιλής επιλογή είναι να συνδυάσετε τη μαγειρική σόδα με... διαβάστε την συνέχεια εδώ.