Άπλωσε μαγειρική σόδα στις μασχάλες σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει - Λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα

Ειδικά του καλοκαιριού...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπλωσε μαγειρική σόδα στις μασχάλες σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει - Λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα

Σου βρήκαμε ένα μυστικό που σίγουρα δε γνώριζες, όμως θέλεις να μάθεις, ειδικά αν ταλαιπωρείσαι από το πρόβλημα που λύνει. Βάλε λίγη μαγειρική σόδα στις μασχάλες σου και με το αποτέλεσμα που θα δεις θα πάθεις πλάκα.

Σε τι βοηθάει η μαγειρική σόδα στις μασχάλες

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες σας χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.

Μαγειρική σόδα αποσμητικό μασχάλης

Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οσμών στο ψυγείο ή το πλυντήριο, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την οσμή και στις μασχάλες σας.

Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κυρίως πριν να ντυθείτε το πρωί. Μάλιστα, μπορείτε με σόδα να εξαφανίσετε τα σπυράκια από τους γλουτούς περίπου με τον ίδιο τρόπο.

Άλλο ένα πρόβλημα που λύνει η μαγειρική σόδα το καλοκαίρι

Αν έχετε κουραστεί να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα κάνοντας πεντικιούρ και γενική περιποίηση των ποδιών σας σε εξειδικευμένα καταστήματα σας έχουμε μια πιο οικονομική λύση και πολύ εύκολη αλλά και αποτελεσματική.

Η περιποίηση ποδιών δεν είναι απλό πράγμα ωστόσο αν το δοκιμάσετε θα έχετε μαλακά πέλματα, χωρίς “σκασμένες φτέρνες” και χωρίς τραχιές επιφάνειες.

Μαγειρική σόδα φτέρνες

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 2-4 φλιτζάνια ζεστό γάλα, μία μικρή λεκάνη και λίγη μαγειρική σόδα. Αρχικά μουλιάζετε για 5' τα πέλματά σας στο ζεστό γάλα. Το γαλακτικό οξύ που περιέχει το γάλα, απομακρύνει τα νεκρά δερματικά κύτταρα στην επιδερμίδα των ποδιών σας, ενώ ταυτόχρονα μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Στη συνέχεια βάλτε λίγη μαγειρική σόδα στο χέρι σας και τρίψτε με αυτή τα πέλματά σας. Εκτός από απολέπιση, η μαγειρική σόδα θα μαλακώσει ακόμα πιο πολύ τους κάλους σας και θα μπορείτε να τους βγάλετε πολύ εύκολα αργότερα.