Τρίψε τους αγκώνες και τα γόνατα σου με μια φέτα λεμόνι - Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει

Είναι θαυματουργό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρίψε τους αγκώνες και τα γόνατα σου με μια φέτα λεμόνι - Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί είναι οι μαύροι αγκώνες και τα γόνατα. Όσο και να τα τρίψουμε με το σφουγγάρι στο μπάνιο η μαυρίλα δεν λέει να φύγει. Για το πρόβλημα αυτό λοιπόν, υπάρχει μια λύση και αυτή είναι το λεμόνι (που καταπολεμά και την κυτταρίτιδα).

Το λεμόνι είναι στυπτικό και λευκαντικό. Αν χρησιμοποιείται τακτικά, βοηθά στην απομάκρυνση των μαύρων σημαδιών από τα γόνατα και τους αγκώνες.

Πως να ασπρίσετε αγκώνες και γόνατα με λεμόνι

Πλένετε τους αγκώνες και τα γόνατά σας και χρησιμοποιείτε ένα λεμόνι για να τρίψετε τις πάσχουσες περιοχές με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Κάνετε μασάζ για δέκα λεπτά με το λεμόνι και έπειτα το αφήνετε να στεγνώσει. Επαναλαμβάνετε καθημερινά.

Μπορείτε επίσης να το αναμείξετε με αλάτι ή ζάχαρη για να φτιάξετε ένα απολεπιστικό για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Απλώς ανακατεύετε ένα μέρος λεμόνι με δυο μέρη ζάχαρη ή αλάτι και το εφαρμόζετε στα γόνατα και τους αγκώνες με κυκλικές κινήσεις. Αφήνετε να δράσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλένετε με κρύο νερό.

Λεμόνι για άσπρισμα σε γόνατα και αγκώνες

Ποιο άλλο σημείο να λευκάνετε με λεμόνι

Φτιάχνεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι ή έχεις βαρεθεί πλέον να τα φτιάχνεις και αποφάσισες να τα αφήσεις λίγο χωρίς gel και ακριλικό για να πάρουν αέρα και να δυναμώσουν; Σίγουρα με τα προϊόντα που βάζουμε πάνω τους, πιθανόν να είναι θαμπά ή λίγο κίτρινα, όμως υπάρχει τρόπος για να βρουν και πάλι την λάμψη τους.

Μπορείς, με λεμόνι (που βοηθά στον πονοκέφαλο) και ελαιόλαδο να τα κάνεις και πάλι μεγάλα και δυνατά . Ενώ το ελαιόλαδο τα ενυδατώνει και τα δυναμώνει, το λεμόνι βοηθά στη λεύκανση των κίτρινων και των θαμπών νυχιών. Πρέπει να ξέρεις ότι το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, οποία βοηθάει στην ανάπτυξη των νυχιών.

  • Φρέσκο χυμό λεμονιού (προωθεί την ανάπτυξη και φωτίζει τα νύχια) – 1 κουταλιά της σούπας
  • Ελαιόλαδο (προωθεί την ανάπτυξη και ενυδατώνει τα νύχια) – 2 κουταλιές της σούπας

Λάδι και λεμόνι στα νύχια