Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Άπλωσε μαγειρική σόδα στους κάλους των ποδιών σου - Το θαυματουργό μείγμα ενός μεγάλου προβλήματος

Έτσι θα το λύσετε

Άπλωσε μαγειρική σόδα στους κάλους των ποδιών σου - Το θαυματουργό μείγμα ενός μεγάλου προβλήματος
Από Youweekly Team

Η μαγειρική σόδα έχει πολλές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φαΐ, στην καθαριότητα του σπιτιού, αλλά και σε πρόσωπο - σώμα. Όπως για παράδειγμα να εξαφανίσεις, τον κάλο που μπορεί να έχεις στο πόδι σου από τα κλειστά παπούτσια.

Για την γυναίκα η σόδα είναι απαραίτητη. Ποτέ δε ξέρεις πότε θα ξεμείνεις από ένα προϊόν ομορφιάς που μπορεί να αντικατασταθεί από κάτι τόσο απλό όπως η σόδα.

Μαγειρική σόδα στους κάλους

Αν φοράτε συχνά τακούνια ή παπούτσια που σας χτυπάνε, μπορεί να δημιουργηθούν κάλοι στα πόδια σας. Η μαγειρική σόδα βοηθάει και σε αυτό, διώχνοντας τους χωρίς να βλάπτει τα ευαίσθητα πόδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα μείγμα από σόδα, νερό και λάδι και να το απλώσετε στους κάλλους.

Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά και ξεβγάλτε με ένα πανί και ζεστό νερό. Επαναλάβετε δυο με τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Κάλοι μαγειρική σόδα

Άπλωσε μαγειρική σόδα και στις μασχάλες

Σου βρήκαμε ένα μυστικό που σίγουρα δε γνώριζες, όμως θέλεις να μάθεις, ειδικά αν ταλαιπωρείσαι από το πρόβλημα που λύνει. Βάλε λίγη μαγειρική σόδα στις μασχάλες σου και με το αποτέλεσμα που θα δεις θα πάθεις πλάκα.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες σας χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.

Μαγειρική σόδα αποσμητικό μασχάλης

Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οσμών στο ψυγείο ή το πλυντήριο, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την οσμή και στις μασχάλες σας.

Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κυρίως πριν να ντυθείτε το πρωί. Μάλιστα, μπορείτε με σόδα να εξαφανίσετε τα σπυράκια από τους γλουτούς περίπου με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάνε μπάνιο με μαγειρική σόδα - Λίγες ημέρες μετά θα πάθεις πλάκα με αυτό που θα συμβεί στο σώμα σου

Πλύνε την ευαίσθητη περιοχή σου με μαγειρική σόδα - Καταπολεμά ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα

Share