Για να βουτήξετε νωρίτερα στη θάλασσα: Πώς θα κάνετε την περίοδό σας να τελειώνει πιο γρήγορα

Τα μυστικά για να ξεμπερδεύετε τσακ μπαμ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για να βουτήξετε νωρίτερα στη θάλασσα: Πώς θα κάνετε την περίοδό σας να τελειώνει πιο γρήγορα

Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να συμφωνήσουμε όλες οι γυναίκες ότι μας ενοχλεί αφάνταστα το καλοκαίρι είναι η περίοδος, τόσο από θέμα ορμονών, ζέστης και καθαριότητας, όσο και από το ότι μας εμποδίζει να βουτήξουμε στην θάλασσα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μερικοί φυσικοί τρόποι προκειμένου να να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της εμμήνου ρύσεως (όπως και για να σταματήσουμε τους πόνους) ωστόσο αν δεν είναι άκρως απαραίτητο, καλύτερα να μην επηρεάζουμε τον εμμηνορροϊκό κύκλο με κανέναν τρόπο, καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρή δυσλειτουργία στον φυσικό μηχανισμό.

Πώς θα κάνετε την περίοδό σας να τελειώνει πιο γρήγορα

Μέθοδος 1

Έτσι, αφέψημα τσουκνίδας ή μαϊντανό μπορεί να επιταχύνει την ολοκλήρωση της αιμορραγίας. Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε φυτικά φάρμακα για αυτό το σκοπό, πρέπει να καταλάβετε ότι είναι πιθανό στον επόμενο κύκλο, η εμμηνόρροια να είναι πιο άφθονη από το συνηθισμένο, αποκαθιστώντας έτσι την ισορροπία στο σώμα.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, τα φυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται την πρώτη ημέρα της εμμήνου ρύσεως ή, εάν είναι δυνατόν, αρκετές ημέρες πριν από την αναμενόμενη έναρξη κρίσιμων ημερών. Όταν πάνε ήδη, η δράση της θεραπείας ενδέχεται να μην εμφανιστεί αμέσως.

Για να προετοιμάσετε μια τσουκνίδα, πρέπει να πάρετε τρεις κουταλιές της σούπας αποξηραμένα φύλλα και να τα ρίξετε με δύο ποτήρια νερό. Η σύνθεση πρέπει να τοποθετηθεί στη σόμπα και να διατηρηθεί σε χαμηλή φωτιά για μια τέταρτη ώρα. Στη συνέχεια, ο ζωμός για μισή ώρα και επιμείνετε να πιείτε cup φλιτζάνι τρεις φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Μέθοδος 2

Μια άλλη θεραπεία για τη διακοπή της αιμορραγίας προετοιμάζεται ως εξής: πάρτε μια κουταλιά της σούπας ξηρό δάφνη, ρίξτε σε δύο ποτήρια νερό. Το δοχείο με το μείγμα κλείνει με καπάκι και διατηρείται σε χαμηλή φωτιά για 60 λεπτά. Στη συνέχεια, ο ζωμός πρέπει να φιλτραριστεί. Πάρτε τρία μεγάλα κουτάλια όλη την ημέρα σε διαστήματα δύο έως τριών ωρών. Η γεύση σε αυτό το προϊόν δεν είναι πολύ ευχάριστη, αλλά η αποτελεσματικότητα είναι αρκετά υψηλή, επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης της περιόδου σας.

Μέθοδος 3

Επιπλέον, μπορείτε να προετοιμάσετε προϊόντα με βάση πιπεριά, βατόμουρο, βατόμουρο, τσάντα βοσκού.

Εκτός από τις αιμοστατικές ιδιότητες, τα φαρμακευτικά αφέψημα μπορούν να είναι ευεργετικά για τα αιμοφόρα αγγεία, καθώς περιέχουν μεγάλη ποσότητα ασκορβικού οξέος.

Σημαντικό! Δεν συνιστάται η διεξαγωγή πειραμάτων με την υγεία κάποιου, κάνοντας προσπάθειες να μειωθεί η διάρκεια της εμμήνου ρύσεως χρησιμοποιώντας ορμονικούς παράγοντες. Συγκεκριμένα, χωρίς να συμβουλευτείτε προηγουμένως το γιατρό. Η χρήση τέτοιων φαρμάκων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα αιμοφόρα αγγεία.

Φυσικές ασκήσεις

Η άσκηση θα βοηθήσει στο τέλος της εμμήνου ρύσεως. Λοιπόν, ασκήσεις όπως body flex, yoga, Pilates αντιμετωπίζουν αυτό το έργο. Η τακτική άσκηση θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τον έλεγχο των φυσικών διεργασιών που συμβαίνουν στο σώμα.

Το άθλημα έχει μια ακόμη ευχάριστη στιγμή - η τακτική προπόνηση θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από το σύνδρομο πόνου που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως.Επιπλέον, εξαλείφεται το πρόβλημα της αστάθειας και των καθυστερήσεων του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Πώς θα κάνετε την περίοδό σας να τελειώνει πιο γρήγορα

Τι γίνεται αν η εμμηνόρροια δεν τελειώνει πολύ;

Συχνά, τα κορίτσια προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να ολοκληρώσουν τις περιόδους τους ταχύτερα, όχι επειδή πρέπει να πάνε σε διακοπές ή για μια πολυαναμενόμενη συνάντηση με την αγαπημένη τους, αλλά επειδή ο φυσικός κύκλος τους δεν είναι σταθερός και οι περίοδοι τους μπορεί να μην τελειώσουν για αρκετό καιρό. Αυτό απειλεί με μείωση της αιμοσφαιρίνης, η οποία είναι γεμάτη συνέπειες με τη μορφή της ανάπτυξης αναιμίας ανεπάρκειας σιδήρου.

Ωστόσο, ένα φαινόμενο όπως η παθολογικά παρατεταμένη εμμηνόρροια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ανεξάρτητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να επισκεφθείτε έναν γιατρό ώστε να διορίσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή:owtogetrid-el.expertexpro.com