Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Νέα χρονιά... νέοι διατροφικοί στόχοι

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor

Στο τεύχος του YOU WEEKLY αυτής της εβδομάδας η beauty editor του περιοδικού, Βάσω Αργυρέα ετοίμασε για εσένα το σούπερ αφιέρωμα, “The Diet Plan”, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου σε τέλεια φόρμα με συμμάχους προϊόντα για σφριγηλό κορμί, συμπληρώματα για γερό ανοσοποιητικό, διατροφή χωρίς ενοχές αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος.

Σφριγηλό σώμα

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Απόκτησε ένα ονειρεμένο κορμί, χωρίς ψεγάδι, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή, που θα συνδυάσεις με συστηματική άσκηση μαζί με το κατάλληλο προϊόν, που θα σου προσφέρει σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Συμπληρώματα

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Η ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια σε ιώσεις και κρυολογήματα αποτελεί το Α και το Ω αυτήν την εποχή. Βάλε λοιπόν στο καθημερινό σου διατροφικό πλάνο τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, όπως φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς κ.ά. αλλά και αντιοξειδωτικά, που μαζί με το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής-το οποίο θα σου συστήσει ο γιατρός σου- θα σε βοηθήσει να "χτίσεις" γερό ανοσοποιητικό αλλά και να διατηρηθείς σε τέλεια φόρμα!

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Υγρό πόσιμο κολλαγόνο με μοναδική φόρμουλα που ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει φυσικό κολλαγόνο, απαραίτητο για αρθώσεις, πρόσωπο & μαλλιά αλλά και την καλή υγεία του οργανισμού, Collagen Pro-Active (στα Φαρμακεία)

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Συμπλήρωμα διατροφής με ωμέγα 3, βιταμίνες, μέταλλα & βότανα για την τόνωση του οργανισμού, Total Plus, Möller's (στα Φαρμακεία, apolloniannutrition.gr)

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Συμπλήρωμα διατροφής με επιστημονικά μελετημένη σύνθεση για τις περιόδους που ο οργανισμός χρειάζεται ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, Tonosan Immunity, Uni-Pharma (στα Φαρμακεία από τη Uni-Pharma)

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Συμπλήρωμα διατροφής, που συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, D3 Vitamin, Frezyderm (στα Φαρμακεία)

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Μαύρο τσάι Κεϋλάνης σε φακελάκια, που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα ενάντια στο κρυολόγημα και στη γρίπη, Johnz, Zarbis (στα Φαρμακεία)

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C & ψευδάργυρο για γερό ανοσοποιητικό, Premium Vitaminology Vitamin C 1000mg + Zinc, Kaiser (στα Φαρμακεία, medisei.gr)

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Γλυκαντικό από το φυτό stevia με 0 θερμίδες, Slim Line, Stevia, Ζωγράφος (zografosdiet.gr)

Top θεραπείες για πρόσωπο & σώμα χωρίς ψεγάδι!

Diet Plan: Διατροφικοί στόχοι για τη νέα χρονιά!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά από την κατάλληλη θεραπεία προσώπου και σώματος, που θα σου χαρίσει άμεσα μια ανανεωμένη όψη από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Εσύ δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τους ειδικούς, που θα σου προτείνουν την ιδανική θεραπεία, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Coax Med για σφριγηλό & σμιλεμένο κορμί!

Σύσφιξη, δράση κατά της κυτταρίτιδας και αναίμακτη λιπαναρρόφηση. Ο λόγια για την πρωτοποριακή θεραπεία CoaX MED, η οποία συνδυάζει δυο καινοτόμες τεχνολογίες: το Cavitation (λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων) για λιποκαταστροφή και το RF (μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα) για σύσφιξη μέσω της παραγωγής καινούργιου κολλαγόνου. Ο υπέρηχος (Cavitation) δημιουργεί το φαινόμενο της σταθερής «σπηλαίωσης» στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα την αποβολή του λίπους από το σώμα μέσω της φυσικής οδού του οργανισμού, ενώ οι ραδιοσυχνότητες (RF) χαρίζουν σύσφιξη και λιποσυρρίκνωση.

Θα χρειαστείς περίπου 8- 12 συνεδρίες, τις οποίες μπορείς να επαναλαμβάνεις κάθε χρόνο για να διατηρείς το αποτέλεσμα. Δρ. πλαστικός χειρουργός, Γιολάντα Πεπέ, giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe, Instagram: giolantapepe

Potere 4D για σημαντική απώλεια βάρους

Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνική, που συνδυάζει 4 δράσεις για σφιγηλό σώμα και απώλεια βάρους, που μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 30 κιλά! Συγκεκριμένα, το Potere 4D αξιοποιεί 4 τεχνολογίες: τη multipulse (μηχανική αναρρόφηση), το ψυχρό laser (Infrared-IR), τις ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF) και την κρυοθεραπεία (Cooling) για εύκολο, γρήγορο και οικονομικό αδυνάτισμα! Η συγκεκριμένη τεχνική σπάει τα λιποκύτταρα, στη συνέχεια τα αδειάζει, ενώ μετά ακολουθεί η αναμόρφωση του ήδη υπάρχοντος λίπους στο σώμα σου. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνονται ιδανικές αναλογίες μέσα από ένα σμιλεμένο κορμί. Υπολόγισε ότι απαιτούνται περίπου 8-10 συνεδρίες με συχνότητα 1-2 φορές την εβδοµάδα.

Eπιστημονικά κέντρα αισθητικής κοσμετολογίας, Medi Cosmetic, www.medicosmetic.gr, e-mail: info@medicosmetic.gr, Facebook: MediCosmeticGR, Instagram: medicosmetic.gr

HarmonyCa: Άμεση ανόρθωση με διάρκεια!

Μια πρωτοποριακή υβριδική ενέσιμη θεραπεία, που συνδυάζει δυο ενεργά συστατικά: το υαλουρονικό οξύ και τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου προσφέροντας άμεση ανόρθωση του προσώπου και διέγερση της σύνθεσης του κολλαγόνου με μια μόνο θεραπεία. Πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμο θεραπευτική επιλογή, που χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα μέσα από μια ανορθωμένη επιδερμίδα, απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου και μάλιστα χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Allergan Aesthetics, www.allerganaesthetics.com, Instagram: allerganaestheticsgreece

Microblanding: Για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο, που αξιοποιεί την τεχνική «τρίχα-τρίχα», χαρίζοντας ένα φυσικό σχήμα στα φρύδια σου, ενώ παράλληλα τονίζει το βλέμμα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Είναι ιδανική για όσες θέλουν ένα διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών, γεμίζοντας τυχόν κενά, ενώ το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και διαρκεί έως και 16 μήνες.

Christina Saranti-Tips To Toes, www.christinasaranti.gr, Facebook:tipstotoesathens, Instagram:christina_saranti

Dermabrasion για ομοιόμορφο δέρμα χωρίς ατέλειες

Είναι μια μη- επεμβατική θεραπεία, που προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και σβήνει τις κηλίδες χαρίζοντας μια νεανική και φωτεινή όψη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοπείται μια λειαντική συσκευή για την αφαίρεση του ανώτερου στρώματος του δέρματος προκειμένου να εξομαλυνθούν τα σημάδια του ιστού, να απομακρυνθεί ο αποχρωματισμός αλλά και να επουλωθεί το δέρμα μέσα από ένα βελτιωμένο τόνο και υφή.

Dr. John Anastasatos, Plastic Surgery, www.drjohnanastasatos.gr, Instagram: dr.anastasatos