6+1 αξεσουάρ μαλλιών που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου beauty looks!

Ετοιμάσου για σούπερ στιλάτες εμφανίσεις με τα πιο trendy hair accessories

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Tα μονόχρωμα ή φλοράλ τιρμπάνια επανακάμπτουν και γίνονται οι πρωταγωνιστές της σεζόν, που συμπληρώνουν ιδανικά τα καλοκαιρινά σου hair-looks και απογειώνουν τις summer εμφανίσεις σου. (δες και τα καλύτερα summer tips του colorist & hair-expert, Γιώργου Δέμου για υγιή & λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι)

Από την άλλη τα πολύχρωμα λαστιχάκια μαλλιών- τύπου scrunchies- τα μεγάλα κλάμερ, οι υφασμάτινες στέκες αλλά και τα περίτεχνα κλιπς είναι οι ιδανικές επιλογές σε αξεσουάρ, που θα δώσουν στο χτένισμά σου την τέλεια καλοκαιρινή πινελιά, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου, ανάλογα με την περίσταση. (διάβασε και πως να πετύχεις το πιο super καλοκαιρινό hair-look σε λίγες κινήσεις)

Πριν επιλέξεις το αξεσουάρ μαλλιών ξεκίνα με τη σωστή φροντίδα

Όποιο αξεσουάρ μαλλιών και εάν διαλέξεις το σημαντικό είναι να δώσεις την απαραίτητη περιποίηση και στα μαλλιά σου. Με ποιό τρόπο; Επιλέγοντας την κατάλληλη σειρά φροντίδας, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου προκειμένου να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Ακόμη, επειδή το καλοκαίρι τα μαλλιά σου ταλαιπωρούνται εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο αλλά και από το αλάτι της θάλασσας λίγο παραπάνω καλό θα ήταν να στοχεύσεις σε προϊόντα για εντατική φροντίδα που θα τα θωρακίσουν από τη φθορά. Έτσι, θα αναδείξεις και το hair-look σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

hair accessory
Unsplash

7 αξεσουάρ μαλλιών για σούπερ stylish εμφανίσεις