Kim Kardashian: Ποιό προϊόν χρησιμοποιεί για απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο;

Βρήκαμε το makeup που της χαρίζει αψεγάδιαστη όψη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Οι σταρ του Χόλιγουντ αλλά και οι οι αγαπημένες μας influnencers δεν διαφέρουν και πολύ από εμάς εάν σκεφτεί κανείς ότι παρότι έχουν πρόσβαση σε premium προϊόντα φροντίδας αλλά και σε στις πιο hi-end θεραπείες αποκτούν κατά καιρούς εμμονή με συγκεκριμένα προϊόντα περιποίησης ή και μακιγιάζ, τα οποία και δεν αποχωρίζονται με τίποτα. (δες και τα 10 καλύτερα προϊόντα για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα & μακιγιάζ που σου προτείνουμε)

Μια τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη της δημοφιλούς Kim Kardashian, η οποία παρότι λατρεύει να πειραματίζεται με πολλά προϊόντα έχει τα δικά της αγαπημένα που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της.

Ποιό είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Kim Kardashian που της χαρίζει απίστευτη λάμψη;

Η Kim Kardashian, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, φέρεται να χρησιμοποιεί το βραβευμένο Luminous Silk Foundation της πολυτελούς συλλογής μακιγιάζ Armani Beauty, το οποίο της χαρίζει απίστευτη φυσική λάμψη με λίγες κινήσεις. Το συγεκριιμένο makeup απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα και αφήνει ένα σατινέ φινίρισμα με μέτρια κάλυψη χωρίς ίχνος από ατέλειες.

kim kardashian
Instagram

Mάθε για το αγαπημένο προϊόν της Kim Kardashian

Το Luminous Skin Foundation λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2000 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα best sellers για το brand. Mε ανάλαφρη υφή και σύνθεση γλιστράει απαλά πάνω στο δέρμα και το αγκαλιάζει προσφέροντας ένα μεταξένιο τελείωμα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι διορθώνει τις ατέλειες και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο μέσα από μια φυσική λάμψη.

armani beauty