Το κραγιόν της Ευγενίας Σαμαρά έχει το χρώμα που όλες ψάχναμε αυτό το φθινόπωρο!

Το wine-red lipstick της ηθοποιού είναι πραγματικά inspo.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ευγενία Σαμαρά, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» λατρεύει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ της ενώ πολλές φορές δοκιμάζει διάφορα και διαφορετικά beauty looks, τα οποία και υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόσφατα με αφορμή την εμφάνισή της σε εγκαίνια γνωστού καταστήματος υιοθέτησε ένα υπέροχο makeup look με ένταση στα χείλη επιλέγοντας ένα σκούρο κραγιόν στο χρώμα του κρασιού, το οποίο συμπλήρωσε με μια έντονη σκιά στον ίδιο τόνο στα βλέφαρα προκειμένου να δημιουργήσει έτσι ένα εντυπωσιακό μονοχρωματικό μακιγιάζ. (δες και τα top must-haves της Sephora Collection που πρέπει να αποκτήσεις ASAP)

Το χρώμα του κραγιόν της Ευγενίας Σαμαρά είναι αυτό που θέλουμε αυτό το φθινόπωρο

Η κούκλα ηθοποιός υιοθέτησε με επιτυχία την καυτή τάση των wine lips, που χαρακτηρίζονται από βαθύ κόκκινο χρώμα, το οποίο βγάζει ένα εντυπωσιακό και αισθησιακό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο beauty look, που είναι και τάση αυτή τη σεζόν, έκανε μοναδικό contrast με το sporty chic look της δίνοντάς του μια πιο σοφιστικέ διάσταση.

ευγενία_σαμαρά_εγκαίνια_μακιγιάζ
NDP Photo Agency

Σημείωσε ότι τα wine lips σε ματ ή glossy εφέ είναι ιδανικά τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις, ενώ μπορείς να τα υιοθετήσεις και σε μια άλλη εκδοχή, αφήνοντας το βλέμμα σε πιο διακριτικούς τόνους. Σε κάθε περίπτωση επίλεξε τον τόνο που ταιριάζει στο τόνο της επιδερμίδας σου, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να την αναδείξεις μοναδικά.

Πως να το εφαρμόσεις

  • Ξεκίνα σχηματίζοντας ένα περίγραμμα με σκούρο μολύβι -σε wine-red απόχρωση-γύρω από τα χείλη σου και μετά γέμισέ τα με αυτό.
  • Μόλις ολοκληρώσεις εφάρμοσε μια ιδέα από ένα concealer γύρω από τα χείλη σου για να δείχνει πιο καθαρό και εντυπωσιακό το χρώμα στα χείλη σου.
  • Μετά με ένα ειδικό πινέλο χειλιών άπλωσε προσεκτικά το κραγιόν σου ξεκινώντας από το κέντρο τους. Εάν θέλεις να δώσεις μια πινελιά glam στο beauty look σου πρόσθεσε λίγο lip gloss στο κέντρο τους.