Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το απόλυτο μανικιούρ της σεζόν και ξετρέλανε το Instagram!

Η παρουσιάστρια τόλμησε το μαύρο χρώμα στα νύχια της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η βασίλισσα της μικρής οθόνης, Ελένη Μενεγάκη, λατρεύει το έντονο χρώμα στα νύχια, ενώ αγαπημένη της απόχρωση δεν είναι άλλη από τη φλογερή κόκκινη, που προτιμά πολύ συχνά χειμώνα-καλοκαίρι.

Αυτό βέβαια μέχρι και πρότινος οπότε και μας εξέπληξε ευχάριστα επιλέγοντας μια σκούρα total black απόχρωση για το μανικιούρ της με την οποία υποδέχθηκε και τον Νοέμβριο μέσα από το πλατό της εκπομπής της, "Ελένη". (Ανακάλυψε και τα top προϊόντα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ)

Αυτό είναι το απόλυτο μανικιούρ που δοκίμασε η Ελένη Μενεγάκη και έριξε το Instagram

Τα μαύρα νύχια της παρουσιάστριας έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κομψότητα και τη φινέτσα τους. Μην ξεχνάς ότι το μαύρο χρώμα αποτελεί μία all time classic πρόταση, που συμπληρώνει ιδανικά εντυπωσιακά outfits, όπως αυτό που φορούσε η λαμπερή παρουσιάστρια-σε μπλε σκούρο τόνο- ενώ ακόμη δημιουργεί ένα μοναδικό contrast. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για το οποίο το μαύρο χρώμα στα νύχια της ήταν η ιδανική επιλογή για να καλωσορίζει τον Νοέμβριο.

ελένη_μενεγάκη_μανικιούρ_μαύρο
Instagram

Και αυτό γιατί το μαύρο χρώμα στα κοντά και τετραγωνισμένα νύχια της παρουσιάστριας είχε ένα λαμπερό φινίρισμα, που έδινε στο total look της μια glam πινελιά.

Γιατί να το δοκιμάσεις

Είναι μια σικάτη και safe επιλογή που ενδείκνυται για κάθε εποχή. Ακόμη είναι ιδανική για κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ μπορείς να τη διανθίσεις και με μεταλλικές ή χρυσές λεπτομέρειες προκειμένου να κάνεις τη διαφορά και να ξεχωρίσεις. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι τα νύχια σου να είναι καλοφροντισμένα και περιποιημένα για να αναδείξεις το total black χρώμα.

DIY εύκολα & απλά

Μπορείς να υιοθετήσεις τα dark nails και μόνη σου. Απλά επίλεξε ένα μαύρο βερνίκι που θα σου δώσει το επιθυμητό εφέ και πριν το εφαρμόσεις άπλωσε μια καλή βάση στα νύχια σου προκειμένου να αποφύγεις το κιτρίνισμα. Μετά εφάρμοσε δυο στρώσεις από το βερνίκι σου και ολοκλήρωσε με το top coat που θα σφραγίσει το χρώμα και θα δώσει την απαραίτητη λάμψη στα νύχια σου.