Η Βάσια Κωσταρά ποζάρει με hair-look αλά Farrah Fawcett με φόντο τη λίμνη Κόμο

Η fashion designer δοκιμάζει ένα look από τα 70's

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η κούκλα σχεδιάστρια και influencer, Βάσια Κωσταρά, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο για επαγγελματικούς λόγους μοιράστηκε με τους αγαπημένους της followers μοναδικές στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας το μαγευτικό τοπίο.

Συγκεκριμένα, μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, την είδαμε να ποζάρει με πολλά και διαφορετικά hair-looks, ακόμη και με faux short bob, κλέβοντας για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις.

Φυσικά ανάμεσα στα hair-looks που υιοθέτησε ήταν και ένα από τα αγαπημένα μας για αυτήν την εποχή, το οποίο προτιμά και εκείνη πολύ συχνά, που δεν είναι άλλο από το iconic shag με wafty bangs, που έχει ως πηγή έμπνευσης τη Farrah Fawcett. (Ανακάλυψε και τα top προϊόντα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ)

Η Βάσια Κωσταρά πειραματίζεται με ένα εντυπωσιακό hair-look που θυμίζει την Farrah Fawcett

Εμπνευσμένο από τη θρυλική δεκαετία του '70 το shag χτένισμα της πανέμορφης σχεδιάστριας χαρακτηρίζεται από μακριά μαλλιά με έντονο φιλάρισμα και bouncy γυριστές αφέλειες (wafty bangs), που του δίνουν αυτό το εντυπωσιακό εφέ. Σημείωσε ότι τα wafty bangs, δηλαδή οι αφέλειες με χωρίστρα στη μέση πλαισιώνουν ιδανικό το πρόσωπό της χαρίζοντας ένα κολακευτικό αποτέλεσμα που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

βάσια_κωσταρά_μαλλιά
Instagram

Σε όλα αυτά πρόσθεσε το california blonde χρώμα της fashion designter, σε συνδυασμό με το 70s iconic look το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Σημείωσε ότι η φθινοπωρινή αυτή κουπ είναι ιδανική για τα φυσικά κυματιστά μαλλιά ή εάν έχεις curly hair με την προϋπόθεση ότι είναι καλοφροντισμένα και περιποιημένα με τα κατάλληλα προϊόντα, που θα αποτρέπουν τυχόν φριζάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο το hair-look θα δείχνει σούπερ hot!