Η Ελένη Μενεγάκη σε barbie mood... - Δες το υπέροχο total pink makeup που υιοθέτησε!

H παρουσιάστρια είπε το ναι στη hot τάση της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H ωραία «Ελένη» έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση δοκιμάζοντας μια από τις καυτές τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το total pink makeup, ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο από την επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της Warner Bros. «Barbie», που σάρωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε. (δες και το Barbie botox, τη νέα εμμονή που σαρώνει ήδη στο TikTok)

Η «Barbiecore» τάση φαίνεται να έχει εδραιωθεί τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά και αυτή τη σεζόν κάτι που από ό,τι φαίνεται δεν άφησε αδιάφορη τη λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία έσπευσε να το υιοθέτησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε σε barbie mood δοκιμάζοντας ένα total pink makeup

Η λαμπερή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, έχει μια αλαβάστρινη επιδερμίδα που φροντίζει να μην επιβαρύνει με έντονο μακιγιάζ, ενώ οι ροζ αποχρώσεις, με τις οποίες και πειραματίστηκε εδώ σίγουρα την αναδεικνύουν.

Για να δημιουργήσει το total pink look η πανέμορφη παρουσιάστρια εφάρμοσε μια ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο τονίζοντας παράλληλα τα μάτια της με ένα μολύβι, ενώ στο κέντρο των ζυγωματικών της άπλωσε προσεκτικά ένα ροζ ρουζ. Τέλος, σε ό,τι αφορά το χρώμα στα χείλη της επίλεξε ένα έντονο ροζ κραγιόν, που πραγματικά έκανε τη διαφορά και ολοκλήρωσε ιδανικά το beauty look της.

Tips για να το πετύχεις χωρίς να προσπαθήσεις πολύ!

  • Για να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση αρχικά θα χρειαστεί να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση του ροζ, που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αποφύγεις τις έντονες αποχρώσεις του ροζ, που θα κάνουν το beauty look σου υπερβολικό.
  • Ιδανικά επίλεξε πολυχρηστικά προϊόντα σε κρεμώδη υφή, όπως για παράδειγμα ένα multi-stick που θα σου χαρίσει ένα ροδαλό αποτέλεσμα σε ζυγωματικά και χείλη.
  • Ακόμη μπορείς να προσθέσεις στο συγκεκριμένο beauty look μερικές πινελιές λάμψης με τη βοήθειά ενός highlighter, το οποίο θα εφαρμόσεις ψηλά στους κροτάφους για ένα φωτεινό αποτέλεσμα.
  • Εάν θέλεις ακόμη πιο φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα μπορείς να εφαρμόσεις το προϊόν λάμψης που θα επιλέξεις ταμποναριστά με τα δάκτυλά σου ή εναλλακτικά με ένα ειδικό πινέλο.