H Adele λανσάρει νέα σειρά καλλυντικών που φέρει την υπογραφή της & οι θαυμαστές της την περιμένουν ήδη με κομμένη την ανάσα!

Ένα νέο beauty brand ανατέλλει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Ένα νέο ξεκίνημα ετοιμάζεται να κάνει η δημοφιλής Βρετανίδα τραγουδίστρια, Adele, αυτή τη φορά όμως θα είναι... εκτός μουσικής σκηνής. Ναι σωστά διάβασες! Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι έτοιμη για το νέο της λανσάρισμα που αφορά όχι σε μια νέα συναυλία αλλά σε μια ολοκαίνουργια σειρά καλλυντικών που φέρει τη διάσημη υπογραφή της.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η επιθυμία της σταρ να δημιουργήσει ένα beauty brand προκειμένου οι φανατικοί της θαυμαστές και ακόλουθοι να μπορούν να υιοθετούν εύκολα τα iconic beauty look της! (δες και το διαφορετικό χτένισμα που υιοθέτησε και την έκανε να ξεχωρίσει)

Η Adele δημιουργεί την πρώτη σειρά καλλυντικών με την υπογραφή της

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με το εμβληματικό smokey eye look που τονίζεται μοναδικά από έντονο μαύρο eyeliner αποτελεί έμπνευση για πολλές φανατικές της θαυμάστριες που θέλουν να αντιγράψουν το makeup look της. Έτσι, με τη δημιουργία της νέας της σειρά οι αγαπημένοι της φαν θα μπορούν εύκολα να υιοθετήσουν το beauty look της.

adele_beauty_brand
Instagram

Η τραγουδίστρια που μόλις έχει τελειώσει μια σειρά από συναυλίες στο Λας Βέγκας δημιούργησε μια νέα εταιρία καλλυντικών ονόματι «The Shelbourne Collective». Μέσα από τη συγκεκριμένη εταιρία η Adele θα λανσάρει μια σειρά προϊόντων, που θα περιλαμβάνει σκιές και eyeliner, που χρησιμοποιούν οι makeup artists της σταρ προκειμένου να δημιουργήσουν τα εμβληματικά beauty look της. Ακόμη, στη συλλογή της θα βρεις, μεταξύ άλλων, προϊόντα για το σώμα, όπως λοσιόν και κρέμες σώματος, κραγιόν, lip balms αλλά και αρώματα, κοσμήματα και lingerie.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχες σειρές καλλυντικών έχουν ήδη λανσάρει στο παρελθόν και άλλες δημοφιλείς τραγουδίστριες όπως: η Rihanna αλλά και η Ariana Grande, ενώ μέσα σε λίγα χρόνια τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων τους φαίνεται να φθάνουν αλλά και να ξεπερνούν αρκετά εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση.

Κάπως έτσι, η αναμονή για τη νέα σειρά καλλυντικών της Adele είναι το νέο big thing στον πλανήτη της κοσμητολογίας που όλες περιμένουμε με αγωνία!