Meghan Markle: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα που δεν αποχωρίζεται με τίποτα!

Ανήκει σε δημοφιλή βρετανικό Οίκο αρωμάτων

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, παρότι πλέον ζει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον πρίγκιπα Harry και την οικογένειά της φαίνεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει κάποιες beauty συνήθειες που είχε κατά την παραμονή της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. (δες και το μυστικό ομορφιάς της Cate Blanchett που την κάνει να λάμπει και στα 54 της)

Έτσι, αν και βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από τη βρετανική πρωτεύουσα, η πανέμορφη Meghan Markle, εξακολουθεί να λατρεύει αρωματικές συνθέσεις βρετανικών Οίκων με αγαπημένο της άρωμα το Wild Bluebell Cologne του Οίκου Jo Manole London, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια σε διάφορες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι ο Οίκος Jo Manole London έχει μια πλούσια γκάμα με αρώματα, πολυτελή κεριά και προϊόντα περιποίησης σώματος που κλείνονται σε σοφιστικέ μίνιμαλ συσκευασίες. Σημείωσε ότι κάθε άρωμα του Οίκου έχει δημιουργηθεί για να φορεθεί μόνο του ή συνδυαστικά με την τέχνη του Fragrance Combining, έναν τρόπο να προσαρμόσεις το άρωμά ώστε να φέρει την δική σου υπογραφή.

Μάθε περισσότερα για το αγαπημένο άρωμα της Meghan Markle

Το άρωμα αποτελεί ένα από τα must-have της Meghan. Μάλιστα η ίδια έχει πει ότι εάν φύγει από το σπίτι χωρίς να ψεκάσει το αγαπημένο της άρωμα, που δεν είναι άλλο από το Wild Bluebell Cologne της Jo Malone, θα επιστρέψει πίσω μόνο και μόνο για να το φορέσει!

meghan_markle_perfume
Shutterstock

Λίγα λόγια για το Wild Bluebell Cologne

Τo άρωμα Wild Bluebell Cologne της Jo Malone συνδυάζει στην πολύτιμη σύνθεσή του σαπφειροειδή άνθη με άνθη καμπανούλας που δένουν μοναδικά με νότες από κρίνο και λωτό.

Το how to της εφαρμογής
Ψέκασε σε σημεία των σφυγμών όπως: καρποί, αγκώνες, λαιμός και πίσω από τα γόνατα. Σε κάθε περίπτωση μην τρίβεις τους καρπούς σου μεταξύ τους, γιατί έτσι μειώνεις τη διάρκειά του και αλλοιώνεις το άρωμα. Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

jomalone_wildbluebell