Μενεγάκη, Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Σκορδά: Ποιο είναι το μυστικό τους για μια όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα;

Ανακάλυψε τα tricks της ιεροτελεστίας φροντίδας τους

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες έχουν και αυτές, όπως όλες μας, καλά κρυμμένα μυστικά που αφορούν στη φροντίδα της επιδερμίδας τους. Χωρίς λοιπόν να αφήνουν τίποτα στην τύχη ακολουθούν η κάθε μία τη δική της ρουτίνα ομορφιάς, που μαζί με κάποια tips & tricks τις βοηθούν να διατηρήσουν μια νεανική και φρέσκια όψη γεμάτη ζωντάνια.

Εμείς ανακαλύψαμε τι ακριβώς κάνουν για να έχουν μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα και σου τα αποκαλύπτουμε για να τo εφαρμόσεις και εσύ προκειμένου να αποκτήσεις ένα όμορφο και λαμπερό πρόσωπο χωρίς ατέλειες. (δες εδώ και πως να ξεκινήσεις τη χρονιά πιο όμορφη από ποτέ με beauty hacks από τους ειδικούς που θα βρεις μέσα από το αφιέρωμα «New Year, New You»)

Τα Μυστικά των σταρ για όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα

Τι κοινό έχουν οι: Ελένη Μενεγάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Φαίη Σκορδά; Και οι 4 αγαπημένες παρουσιάστριες γνωρίζουν καλά ότι πίσω από μια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι κρύβεται η σωστή φροντίδα με κάποια έξυπνα τρικ. Δες μερικά από αυτά που εφαρμόζουν στην καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας τους...

Ελένη Μενεγάκη

Η ωραία «Ελένη» της μικρής οθόνης έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα που ακόμη και με το πέρασμα του χρόνου καταφέρνει να τη διατηρεί αναλλοίωτη. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί στοχευμένα προϊόντα φροντίδας, τα οποία μάλιστα εφαρμόζει και στο λαιμό της. Ακόμη, χειμώνα-καλοκαίρι δεν ξεχνά το αντηλιακό της, προκειμένου να θωρακίζει το πρόσωπό της από τις ακτίνες του ήλιου.

eleni_menegaki
NDP Photo Agency

Κατερίνα Καινούργιου

Η λαμπερή παρουσιάστρια της επιτυχημένης «Super Κατερίνα» φαίνεται ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας της. Έτσι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα εφαρμόζει μια μάσκα προσώπου για να κάνει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα της. Αγαπημένη της είναι η μάσκα με άργιλο που χάρη στις ευεργετικές της ιδιότητες χαρίζει βαθύ καθαρισμό αφήνοντας μια απαλή και λεία όψη.

katerina_kainourgiou
NDP Photo Agency

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η πανέμορφη παρουσιάτρια του «Happy Day» έχει δηλώσει ότι είναι εμμονική με το skincare. Έτσι, δεν χάνει ευκαιρία να δοκιμάζει διαρκώς καινοτόμες συνθέσεις για την φροντίδα της επιδερμίδας της με βασικό χαρακτηριστικό τις αγνές πρώτες ύλες. Δεν είναι τυχαίο που πρόσφατα έγινε και πρέσβειρα για γνωστό ελληνικό beauty brand που έχει ως βασική του φιλοσοφία την φυσική προσέγγιση στην ομορφιά.

stamatina_tsimtsili
NDP Photo Agency

Φαίη Σκορδά

Το δίδυμο της επιτυχίας για την λαμπερή και αψεγάδιαστη όψη της κούκλας παρουσιάστριας του «Fay's Time» είναι η ενυδάτωση και η απολέπιση. Συγκεκριμένα, η πανέμορφη Φαίη φροντίζει να ενυδατώνει σωστά το πρόσωπό της χρησιμοποιώντας θρεπτικές κρέμες, ενώ δεν αμελεί και την απολέπισή του για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα της.

fayskorda
NDP Photo Agency