Spring skincare: Κάν' το όπως οι σταρ και απόκτησε μια υπέροχη επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι!

Υποδέξου τη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Αλήθεια πόσες φορές δεν ζήλεψες την όμορφη και λαμπερή όψη των αγαπημένων σου celebrities; Πόσες φορές δεν αναρωτήθηκες τι ακριβώς κάνουν αλλά και τι προϊόντα χρησιμοποιούν για να διατηρούνται φρέσκιες και νεανικές μέσα από μια αψεγάδιαστη βάση που θα αναδείξει το ανοιξιάτικο μακιγιάζ τους;

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς τους, τα οποία ακολουθούν συστηματικά, σε καθημερινή βάση προκειμένου να διατηρούν την επιδερμίδα τους λεία και απαλή χωρίς ατέλειες. Δες μερικά από αυτά.

Spring skincare tips: Αυτά είναι τα μυστικά των σταρ για μια υπέροχη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες

Πίσω από την όμορφη και λαμπερή όψη των celebrities κρύβεται μια μικρή ιεροτελεστία περιποίησης, την οποία φροντίζουν να τηρούν σε καθημερινή, και όχι μόνο, βάση. Ανακάλυψέ την!

Ελένη Μενεγάκη

Η κούκλα παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα επιμελής με την καθημερινή της φροντίδα, ενώ δεν αμελεί να εφαρμόζει το βράδυ, πριν κοιμηθεί και πάντα σε καθαρή επιδερμίδα μια κρέμα νύχτας με βασικό συστατικό τη ρετινόλη, η οποία θα χαρίσει τις πολύτιμες ιδιότητές της στο δέρμα της χαρίζοντάς της μια νεανική και φρέσκια όψη το πρωί που θα ξυπνήσει.

menegaki_spring_skincare
NDP Photo Agency

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» λατρεύει να παρασκευάζει σπιτικές συνταγές με φυσικά συστατικά για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Μια αγαπημένη της DIY συνταγή είναι και η μάσκα προσώπου με γιαούρτι, μέλι και λεμόνι που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το πρόσωπό της αφήνοντάς το λείο και απαλό.

tsimtsili_skincare_spring
NDP Photo Agency

Φαίη Σκορδά

Για την καλλονή παρουσιάστρια του «Fay's Time», η όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα είναι τρόπος και στάση ζωής. Έτσι, για τη φροντίδα της επιδερμίδας της η πανέμορφη Φαίη εμπιστεύεται την αισθητικό, Θεανώ Μπέλλα, η οποία της προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες για μια λαμπερή όψη.

skorda_skincare_spring
NDP Photo Agency

Κατερίνα Καινούργιου

Η Katken της μικρής οθόνης επιλέγει πολύ προσεκτικά τα προϊόντα για την καθημερινή της φροντίδα ενώ συχνά κάνει και πιο στοχευμένες θεραπείες για την επιδερμίδα της στον ειδικό, τις οποίες τις προτείνει ο δερματολόγος της. Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί το πρόσωπό της φρέσκο και νεανικό αναδεικνύοντας μοναδικά τα beauty looks του υιοθετεί.

katken_skincare_spring
NDP Photo Agency

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το μοντέλο και παρουσιάστρια περιποιείται σχολαστικά την επιδερμίδα της για να δείχνει στα καλύτερά της ακόμη και με no makeup. Γι' αυτό το λόγο ακολουθεί 5 βήματα που ξεκινούν από την απολέπιση, συνεχίζουν με τόνωση και θεραπεία με θρεπτικές μάσκες προσώπου και καταλήγουν στην καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας και των ματιών της.

iliana_skincare_spring
NDP Photo Agency