Penelope Cruz: Μάθαμε όλα τα μυστικά πίσω από το υπέροχο hair-look της στο Met Gala 2024!

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Penelope Cruz: Μάθαμε όλα τα μυστικά πίσω από το υπέροχο hair-look της στο Met Gala 2024!

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Penelope Cruz, ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο φετινό Met Gala που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Aκολουθώντας πιστά το θέμα του, που ήταν το «The Garden of Time», εμπνευσμένο από το δυστοπικό διήγημα του Ballard του 1962, η πανέμορφη σταρ επέλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία Chanel Haute Couture με ανάγλυφα λουλούδια, που την έκανε να ξεχωρίσει πάνω στο κόκκινο χαλί. Όσο για το hair-look της; Προτίμησε ένα σικάτο κοντό bob με ρετρό κυματισμούς, που στόλισε υπέροχα διακοσμώντας το με ένα μαύρο φιόγκο μαλλιών. (δες και τα 4+1 καλύτερα beauty looks του Met Gala 2024 που θα θέλεις να αντιγράψεις τώρα)

Penelope Cruz: Μάθαμε όλα τα μυστικά πίσω από το υπέροχο hair-look της στο Met Gala 2024!

Την επιμέλεια του υπέροχου hair-look της στο Met Gala 2024 είχε ο Global Celebrity Colorist, Matt Rez και ο Celebrity Hairstylist, Pablo Iglesias, οι οποίοι για τη δημιουργία του χρησιμοποίησαν αποκλειστικά προϊόντα Moroccanoil.

Το hair-look της Penelope Cruz στο Met Gala 2024

Μάθε περισσότερα για το hair-look της

Ο Global Celebrity Colorist, Matt Rez δημιούργησε μια μοναδική σοκαλετένια απόχρωση για τα μαλλιά της με βαφές Moroccanoil, η οποία ταιριάζει τέλεια σε γυναίκες 50+, ενώ ο Hairstylist, Pablo Iglesias για να πετύχει το ιδιαίτερο αυτό χτένισμα προετοίμασε τα μαλλιά της με το σαμπουάν Moisture Repair Shampoo εφαρμόζοντας στη συνέχεια την Weightless Hydrating Mask στην οποία είχε προσθέσει μια σταγόνα από το έλαιο Treatment Light για να χαρίσει ένα λείο αποτέλεσμα στο hair-look της.

Σε ό,τι αφορά το styling αφού στέγνωσε καλά τα μαλλιά της με μια πετσέτα εφάρμοσε το Root Boost στις ρίζες τους και το Volumizing Mousse από τη μέση μέχρι τις άκρες των μαλλιών της. Στη συνέχεια και αφού χρησιμοποίησε το Everlasting Curl Titanium Curling Iron για να τυλίξει τούφα-τούφα τα μαλλιά της ψέκασε τις άκρες τους με το Dry Texture Spray, ενώ για τέλειο φινίρισμα χρησιμοποίησε το Luminous Hairspray Extra της σειράς Moroccanoil.