Miranda Kerr: Aυτό είναι το μυστικό της για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια!

Πρόκειται για ένα μολύβι φρυδιών από τα Sephora

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @mirandakerr
Instagram: @mirandakerr

Το πανέμορφο αγγελάκι της Victoria's Secret, Miranda Kerr, έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, την οποία φροντίζει να επιμελείται με τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας, ενώ είναι το ίδιο επιλεκτική και σε ό,τι έχει να κάνει και με το μακιγιάζ της.

Έτσι, ανάμεσα στα αγαπημένα must-have της κούκλας influencer και μητέρας 4 παιδιών, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, είναι και το μολύβι φρυδιών Precisely My Brow Pencil της Benefit Cosmetics που θα βρεις στα Sephora. (δες και για τις travel-size mascara και γιατί οι κορυφαίοι makeup artists τις συστήνουν ανεπιφύλακτα ειδικά για το καλοκαίρι)

Miranda Kerr: Aυτό είναι το μυστικό της για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια!

Η κούκλα Miranda ορκίζεται στο συγκεκριμένο μολύβι φρυδιών, το οποίο μάλιστα έχει πάντα μαζί της στην τσάντα της για να κάνει γρήγορα ρετούς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Precisely My Brow Pencil της Benefit Cosmetics είναι ένα εξαιρετικά λεπτό μολύβι με βουρτσάκι φρυδιών, που σχηματίζει απίστευτα φυσικές μικρές γραμμές οι οποίες μοιάζουν με φυσικές τρίχες που διαρκούν 12 ώρες χωρίς να αλλοιώνονται. Με αυτόν τον τρόπο σχηματίζεις εντυπωσιακά, ακριβή και καλοσχηματισμένα φρύδια!

Benefit brow pencil Sephora

Μερικές κινήσεις με αυτό το μολύβι κυριολεκτικά θα μεταμορφώσουν τα φρύδια χωρίς σχήμα σε γεμάτα και καλοσχηματισμένα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. Στα plus του σημείωσε το περιστρεφόμενο μη-μυτερό του άκρο, το ενσωματωμένο βουρτσάκι φρυδιών και η αδιάβροχη σύνθεσή του. Θα το βρεις στην τιμή των 20,50 ευρώ στα Sephora.

To how to της εφαρμογής

Σχεδίασε μικρές, ανοδικές γραμμές χρησιμοποιώντας ελαφριές πινελιές, ακολουθώντας την κατεύθυνση της φυσικής ανάπτυξης της τρίχας. Στη συνέχεια πέρασε απαλά το πινέλο μέσα από τα φρύδια για ομοιόμορφη κατανομή του χρώματος.