Άλλαξε αυτά τα προϊόντα στο μακιγιάζ σου και δείξε νεότερη!

Θα φαίνεσαι 5 χρόνια μικρότερη!

Άλλαξε αυτά τα προϊόντα στο μακιγιάζ σου και δείξε νεότερη!

Άλλαξε αυτά τα προϊόντα στο μακιγιάζ σου και δείξε νεότερη κατευθείαν!

Για να έχετε νεανική επιδερμίδα χρειάζεται να προσέχετε και να περιποιείστε καθημερινά την επιδερμίδα σας με τα σωστά προϊόντα, που θα καθυστερήσουν την εμφάνιση των ρυτίδων και θα κρατήσουν σφριγηλό το δέρμα σας.

Όμως και το μακιγιάζ μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσωπο πιο φωτεινό, φρέσκο και λείο, δείχνοντας 5 χρόνια νεότερες, σε όποια ηλικία κι αν είστε. Εύκολα και απλά μυστικά του μακιγιάζ που...κρύβουν χρόνια!

1 Αλλάζετε το foundation
Οπως το foundation αποτελεί το Α και το Ω, για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση σε κάθε μακιγιάζ, το ίδιο σημαντικό είναι για να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται 5 χρόνια νεότερο. Περνώντας τα χρόνια, οι ανάγκες της επιδερμίδας σας αλλάζουν και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το ίδιο φον ντε τεν. Αρχικά, αναζητήστε κάποιο που να έχει ελαφριά σύσταση και να μην μπαίνει στις λεπτές γραμμές, κάνοντάς τες να φαίνονται πιο έντονες. Επιλέξτε κάποιο που να γίνεται ένα με το δέρμα και να προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα. Φυσικά, μπορείτε να αναζητήσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο για πιο ώριμες επιδερμίδες, που θα ενυδατώνει το πρόσωπο και φυσικά θα βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων που ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους.

2 Αλλάξτε το βαρύ concealer
Το concealer σας πρέπει να έχει όλο και πιο ελαφριά σύσταση όσο μεγαλώνετε. Δεν πρέπει να εφαρμόζετε παχύρρευστες και βαριές υφές στην επιδερμίδα σας, γιατί θα σας κάνουν να φαίνεστε πολύ μεγαλύτερη. Επιλέξτε ένα concealer λεπτόρρευστο κι ελαφρύ, που να είναι πιο φιλικό προς το δέρμα της περιοχής των ματιών. Plus, να είστε φειδωλές με τη χρήση του, γιατί η μεγαλύτερη από το κανονικό ποσότητα, μπορεί να σας προσθέσει χρόνια.

3 Αλλάξτε τις έντονες αποχρώσεις στα χείλη
Μεγαλώνοντας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το μακιγιάζ σας θα πρέπει να είναι όσο πιο απαλό γίνεται. Δε χρειάζονται υπερβολές. Το ίδιο ισχύει και για το makeup των χειλιών. Τα σκουρόχρωμα κραγιόν μπορούν να «αγριέψουν» αμέσως το πρόσωπό σας και να σας προσθέσουν χρόνια, οπότε κινηθείτε προς τα πιο διακριτικά χρώματα, όπως οι nude και παλ ροζ αποχρώσεις, που θα σας κάνουν να φαίνεστε 5 χρόνια νεότερες. Αλλωστε, αποπνέουν μια girly αίσθηση, που μόνο μεγάλες δεν θα σας κάνουν να φαίνεστε. Μάλιστα, οι σκούροι τόνοι μικραίνουν το μέγεθος των χειλιών σας, κάτι που προσθέτει χρόνια.

4 Αλλάξτε τη φροντίδα των φρυδιών
Λένε ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου, οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε στην τύχη τους. Οι περισσότερες όταν βάφεστε, ξεχνάτε να τα περιποιηθείτε και να τους δώσετε σωστό σχήμα, με αποτέλεσμα να φαίνονται απεριποίητα και τελικά να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες. Ακόμη, κάποιες από εσάς έχετε την τάση να τα βγάζετε παραπάνω από όσο πρέπει και ως γνωστόν τα λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια, επίσης μεγαλώνουν ηλικιακά το πρόσωπο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, είναι να κλείνετε τακτικά ραντεβού με μια brow expert, ενώ κάθε φορά που μακιγιάρεστε, να τα τελειοποιείτε με ένα ειδικό brow pencil προσεκτικά, χωρίς να παρεκκλίνετε από το σωστό σχήμα τους. Τέλος, «κλειδώστε» το αποτέλεσμα με ένα brow gel. Ετοιμες!

Πηγή: TV24

Μάθε τώρα τα 10 μυστικά για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Μάθε τώρα κι εσύ τα 10 μυστικά για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Για να είσαι όμορφη, εντυπωσιακή, φρέσκια στις διακοπές αλλά και στις ζεστές μέρες στην πόλη δε χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος!

Μάθε τα κατάλληλα tips και συμπεριέλαβε τα στην καθημερινότητά σου.

1.Αντί για το κλασικό φον ντε τεν, φόρεσε μία κρέμα CC με υψηλό SPF και χρώμα για να καλύψεις τυχόν ατέλειες, σπυράκια και λεπτές γραμμές ή μία αδιάβροχη πούδρα με SPF για καθημερινή προστασία, η οποίαν θα προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή για λείο και ομοιογενές αποτέλεσμα με matte τελείωμα.

2.Αν δεν έχεις απολύτως απαλά και λεία και χείλη, απόφυγε να τα ταμπονάρεις με πούδρα στο τέλος του μακιγιάζ, γιατί το κραγιόν «μαζεύεται» στις πτυχώσεις των χειλιών. Γέμισέ τα με μολύβι και βάλε λίγο λιπ γκλος.

3.Συνδύασε το χρώμα στα χείλη αλλά και στα νύχια σου με το μαγιό ή το παρεό σου.

4.Καθημερινά πριν τον ύπνο, πλύνε το πρόσωπό σου με ένα ήπιο καθαριστικό ή ζεστό νερό για να αφαιρέσεις τους ρύπους, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ. Πρόκειται για ένα βήμα που δεν πρέπει να αμελείς ποτέ. Κατά την διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα αναζωογονείται και χρειάζεται να είναι καθαρή για να γίνει σωστά η συγκεκριμένη διαδικασία. Θα πρέπει οι πόροι του δέρματος να είναι ανοιχτοί.

5.Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μια αδιάβροχη μάσκαρα και τα χείλη σου με ένα ζωηρό κραγιόν.

6.Όταν καθαρίζεις το πρόσωπο σου φρόντισε να κάνεις κυκλικές κινήσεις με το καθαριστικό προϊόν και τα χέρια σου πριν το απλώσεις στην επιδερμίδα σου. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύονται οι διαδικασίες αποκατάστασης και η αναζωογόνηση.

7.Για να κάνεις καλό ντεμακιγιάζ ματιών, χρησιμοποίησε ένα στρογγυλό κομμάτι βαμβάκι, ή δίσκο καθαρισμού, και ένα προϊόν ειδικό για την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα αρκετά ενυδατικό προϊόν , γιατί η περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη και έχει την τάση να ξηραίνεται εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούνται εύκολα ρυτίδες.

8.Μια πούδρα τερακότα την οποία θα απλώσεις στο πρόσωπό σου στα σημεία που βλέπει ο ήλιος αλλά και στο ντεκολτέ θα σε κάνει να δείχνεις πιο σέξυ από ποτέ.

9.Για ένα γρήγορο make up look άπλωσε ρουζ στο πρόσωπό σου και ύστερα με το ίδιο πινέλο πέρνα μία φορά και τα βλέφαρά σου.

10.Μην ξεχνάς μια περιποίηση προσώπου με φυσικές μάσκες ομορφιάς μια φορά την εβδομάδα.

11.Επίλεξε μία διάφανη σκιά για τα μάτια, σε gloss για εντυπωσιακό vinyl αποτέλεσμα που δεν κολλάει. Άπλωσε το στα βλέφαρα μόνο του ή πάνω από μία κλασσική σκιά για glossy αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη.