Αδιάβροχο μακιγιάζ με λίγες κινήσεις & ελάχιστα προϊόντα για αναλλοίωτα beauty looks και στην παραλία!

Έτσι θα κρατήσεις το makeup look του καλοκαιριού αψεγάδιαστο για ώρες

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @alessandraambrosio, @barrefaeli
Instagram: @alessandraambrosio, @barrefaeli

Κρεμώδεις σκιές, long-wear προϊόντα προσώπου, ματιών και χειλιών και αδιάβροχες συνθέσεις σε μάσκαρα, και όχι μόνο, αποτελούν τις ιδανικές επιλογές μακιγιάζ που θα διατηρήσουν το beauty look σου αναλλοίωτο κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού. (δες και τα μυστικά για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ)

Πες το ναι λοιπόν στο αδιάβροχο μακιγιάζ που ακόμη και όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο φέτος το καλοκαίρι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ. (δες και πως να κάνεις το fresh makeup, που είναι η ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές σου διακοπές)

Tι να επιλέξεις για αδιάβροχο μακιγιάζ & αναλλοίωτα beauty looks

Προτίμησε κρεμώδη προϊόντα για τα χείλη και τα ζυγωματικά, τα οποία απλώνονται εύκολα και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή. Ιδανικά άπλωσέ τα με τα δάκτυλά σου για φυσικό αποτέλεσμα ή με ένα ειδικό πινέλο, εάν θέλεις κάτι πιο έντονο.

elsa hosk
Instagram: @hoskelsa

«Χτίσε» μια καλή βάση

Επίλεξε ανάλαφρες αντηλιακές κρέμες με χρώμα, που χάρη στη σύνθεσή τους θα δημιουργήσουν την τέλεια βάση για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ, που θα κρατήσει για ώρες. Μάλιστα, για να του δώσεις έξτρα διάρκεια μπορείς αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου να ψεκάσεις το πρόσωπό σου με ένα setting spray.

Τι προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις