Φελίσια Τσαλαπάτη: Υιοθέτησε το πιο υπέροχο glam bronze look που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε αυτό το φθινόπωρο

Το μπρονζέ μακιγιάζ που επίλεξε ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η κούκλα ραδιοφωνικός παραγωγός, που θαυμάσαμε το φετινό καλοκαίρι ως παρουσιάστρια του «Καλοκαίρι #yes», Φελίσια Τσαλαπάτη, λατρεύει το μπρονζέ μακιγιάζ, το οποίο και υιοθετεί πολύ συχνά.ακόμη και για τις φθινοπωρινές της εμφανίσεις. (δες και το minimal- chic beauty look της Ελένης Τσολάκη)

Ιδανικός συνδυασμός; Το ανάλαφρο κυματιστό εφέ για τα μαλλιά της, που δένει τέλεια με το συγκεκριμένο μακιγιάζ. (δες και πως να δημιουργήσεις ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά)

How to copy το glam bronze look της Φελίσιας Τσαλαπάτη

  • Άπλωσε σε πρόσωπο και λαιμό μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα, που θα σου χαρίσει ήπια και φυσική κάλυψη των ατελειών. Στη συνέχεια σχημάτισε μια λεπτή γραμμή eyeliner στα πάνω βλέφαρα και συμπλήρωσε με μια λαμπερή μπεζ σκιά και δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Φελίσια Τσαλαπάτη
Instagram

  • Για μια υπέροχη sun-kissed όψη πέρασε μια μπρονζέ πούδρα στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης και ψηλά στους κροτάφους, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα κραγιόν σε γήινη ματ απόχρωση, που θα ολοκληρώσει το μπονζέ εφέ.
  • Σε ό,τι αφορά το hair-look σου χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα από έναν αφρό μαλλιών για να δημιουργήσεις το κυματιστό αυτό εφέ στα μαλλιά σου με τη βοήθεια ενός σεσουάρ-στον κρύο αέρα-και των δακτύλων σου.

Tip

Πρόσθεσε την τελική πινελιά στο look σου με ένα τζελ φρυδιών, το οποίο θα τα φροντίσει γεμίζοντας τυχόν κενά και διορθώνοντας το σχήμα τους.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να υιοθετήσεις το beauty look της