Vintage Brunette: Η ζεστή απόχρωση που πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις από τον κομμωτή σου αυτό το φθινόπωρο!

Θα σου λύσει τα χέρια όσο δεν φαντάζεσαι!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Βαρέθηκες το χρώμα στα μαλλιά σου και ψάχνεις για μια πηγή έμπνευσης προκειμένου να κάνεις το δικό σου statement αυτή τη σεζόν; Εάν ναι, τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις την τάση του vintage brunette υιοθετώντας την κλασική και διαχρονική απόχρωση του καστανού στο χρώμα των μαλλιών σου. (δες και τα hair bows & ribbons, Τα trendy αξεσουάρ μαλλιών που κάνουν θραύση φέτος το φθινόπωρο)

Το συγκεκριμένο hair-trend που έρχεται από το παρελθόν-συγκεκριμένα από τα 50's- είναι ιδανικό για να αναβαθμίσει το χρώμα των μαλλιών σου ανανεώνοντας το beauty look σου με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Τι είναι και πώς να υιοθετήσεις την τάση του Vintage Brunette αυτό το φθινόπωρο

Το Vintage Brunette είναι μια ψυχρή απόχρωση του καστανού με ματ τελείωμα, ενώ συγκεντρώνει και πολλά στοιχεία από hair-colors που έκαναν θραύση τη θρυλική δεκαετία του 1950. Γιατί είναι ένα από τα κυρίαρχα trends στο χρώμα των μαλλιών και αυτή τη σεζόν; Γιατί απλά μπορεί να διατηρηθεί αναλλοίωτο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια σε αντίθεση με μια αρκετά ανοιχτόχρωμη απόχρωση, που σίγουρα χρειάζεται πιο στοχευμένη φροντίδα. Αυτό φυσικά δεν την κάνει λιγότερο challenging! Έτσι, παρότι βγάζει ένα natural αποτέλεσμα παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει και ένα εντυπωσιακό dramatic εφέ, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

anne hathaway hair
Instagram: Anne Hathaway

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τάση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής γιατί ταιριάζει σε όλες, ενώ είναι τέλεια για όσες έχουν ούτως ή άλλως μια καστανή απόχρωση στα μαλλιά τους και έτσι μπορούν να την υιοθετήσουν ακόμη πιο εύκολα.

Πως να διατηρήσεις τη νέα τάση αναλλοίωτη στο χρόνο

Ο κομμωτή σου, ο οποίος θα σε βοηθήσει να δοκιμάσεις αυτό το hair-trend για τα μαλλιά σου είναι και ο πλέον ειδικός για να σου προτείνει τη σειρά φροντίδας, που θα περιποιηθεί τα μαλλιά σου δίνοντας έξτρα παράταση στο χρώμα τους. Σημείωσε ότι για να διατηρηθεί το συγκεκριμένο χρώμα καλό είναι να κλείσεις το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σου σε διάστημα 8 εβδομάδων.