Η Κατερίνα Καινούργιου με χαμηλή αλογοουρά που όλες θέλουμε να κάνουμε αυτή τη σεζόν!

Είναι το απόλυτο inspo της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, έχει μπει για τα καλά στο mood της σεζόν υιοθετώντας τις πιο hot τάσεις του φθινοπώρου τόσο στο styling όσο και στο μακιγιάζ και στο hair-look της. Πρόσφατα μάλιστα, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με μια ανανεωμένη κουπ, κόβοντας τα μαλλιά της ένα μακρύ καρέ, που ανανέωσε το look της. (δες και το cat eye look υιοθέτησε πρόσφατα και όλες θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP)

Παρόλα αυτά, επειδή εμείς λατρεύουμε τις beauty αλλαγές της ψάξαμε και βρήκαμε ένα υπέροχο low ponytail, που δοκίμασε πρόσφατα για να συμπληρώσει το glam chic look της φορώντας ένα animal print παντελόνι, το οποίο σέταρε με ένα μάλλινο crop top. To υπέροχο αυτό σύνολο συμπλήρωσε με ένα μακιγιάζ σε ροζ τόνους.

Δες τη υπέροχο χαμηλή αλογοουρά που υιοθέτησε η Κατερίνα Καινούργιου

Το χαμηλό σινιόν της παρουσιάστριας είναι μια από τις αγαπημένες της επιλογές, την οποία και υιοθετεί πολύ συχνά και μάλιστα πολύ επιτυχημένα τόσο εντός όσο και εκτός πλατό. Το low ponytail είναι μια σικάτη επιλογή που χαρίζει στο look ένα girly εφέ, που ταιριάζει για κάθε περίσταση.

Κάν'το με λίγες κινήσεις

  • Ξεκίνα με τη σωστή φροντίδα των μαλλιών σου επιλέγοντας την κατάλληλη σειρά περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες τους.
  • Στη συνέχεια και αφού έχεις φροντίσει σωστά τα μαλλιά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά με ένα σίδερο για μπούκλες γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις αυτό το κυματιστό εφέ. Μόλις τελειώσεις άνοιξέ τα με τα δάκτυλά σου να να αποφύγεις το στιλιζαρισμένο εφέ.
  • Τώρα μάζεψε τα μαλλιά σου προσεκτικά προς τον αυχένα αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά και στερέωσέ τα χαμηλά πίσω με ένα σφικτό λαστιχάκι. Μάλιστα, εάν θέλεις να το καμουφλάρεις μπορείς να πάρεις μια τούφα από την αλογοουρά σου και να την γυρίσεις γύρω από το λαστιχάκι στερεώνοντάς τη με μερικά τσιμπιδάκια μαλλιών.
  • Τώρα είσαι έτοιμη! Για διατηρήσεις το χτένισμά σου αναλλοίωτο και για ώρες ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών και μετά εφάρμοσε λίγο σέρουμ στις άκρες τους για να αποφύγεις το φριζάρισμα.