Αυτά είναι τα καλύτερα κουρέματα που θα κάνουν τα λεπτά & αδύναμα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια!

Ανακάλυψε την κουπ που σου ταιριάζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά δεν έχουν όγκο, εμφανίζουν πολύ συχνά λιπαρότητα από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ όποιο χτένισμα και εάν επιλέξεις να κάνεις κρατάει ελάχιστα! Εάν κάτι από αυτά σου ακούγεται γνώριμο τότε σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει πολλά tips για να καταπολεμήσεις όλα τα παραπάνω προκειμένου να αποκτήσεις έξτρα πυκνότητα, όγκο αλλά και διάρκεια στο hair-look χωρίς ίχνος λιπαρότητας. (δες και τα ανάλαφρα wavy hair-looks με όγκο από τα 90's που είναι και πάλι cool)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάτι «μαγικό» που θα αναστρέψει όλα αυτά όμως σίγουρα υπάρχουν τρόποι -και πολύ αποτελεσματικοί- που μπορείς να δοκιμάσεις για να χαρίσεις στα μαλλιά σου έξτρα όγκο και πυκνότητα. Ένας από αυτούς είναι και η επιλογή των κατάλληλων κουπ και χτενισμάτων, που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο γεμάτα και πιο πυκνά από ποτέ!

Ποιά είναι τα ιδανικά κουρέματα για τα λεπτά & αδύναμα μαλλιά;

  • Επίλεξε κοντά κουρέματα ή κουπ μέχρι τον ώμο σε ένα μήκος αποφεύγοντας το φιλάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο γεμάτα. Επιπλέον προτίμησε πιο ανάλαφρα χτενίσματα με wavy εφέ, αντί για sleek looks- που δημιουργούν την ψευδαίσθηση του όγκου.

thin_hair_woman
Unsplash

  • Το bob σε διάφορα μήκη είναι ιδανικό. Αν έχεις λεπτά μαλλιά αυτό μάλλον είναι το καλύτερο κούρεμα για να χαρίσεις στα μαλλιά σου ελαφριά κίνηση και να δείχνουν πραγματικά υπέροχα!
  • Μια καλή ιδέα για τις πιο τολμηρές είναι και το pixie look. Και αυτό γιατί εκτός του ότι θα τονίσει μοναδικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου επιπλέον θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο υγιή και πιο πυκνά. Απαραίτητη προϋπόθεση, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, είναι να αφήσεις το απαραίτητο μήκος στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών σου.

Κάνε scroll και πάρε μερικές ιδέες από κουρέματα που αναδεικνύουν τα λεπτά μαλλιά....

Long Bob

Short Bob

Pixie cut