Sleek ή wavy hair-look; Αυτό είναι το πολυεργαλείο που χρειάζεσαι για να πετύχεις το πιο τέλειο Χριστουγεννιάτικο - κι όχι μόνο - χτένισμα

Που θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Μου αρέσει να αλλάζω συχνά hair-look για τα μαλλιά μου επιλέγοντας sleek ή και wavy επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, τα οποία ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μου, ενώ ακόμη προσθέτουν έξτρα πόντους στο στιλ μου. Έτσι, λίγο πριν μπω για τα καλά σε γιορτινό mood η ανάγκη για να κερδίσω λίγο έξτρα χρόνο προκειμένου να κάνω τη διαδικασία του styling των μαλλιών μου πιο εύκολη αλλά και γρήγορη, χωρίς ωστόσο να κάνω εκπτώσεις στο αποτέλεσμα τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ!

Τι κάνω λοιπόν γι' αυτό; Πολύ απλά επιλέγω το κατάλληλο πολυεργαλείο μαλλιών που θα μου δώσει το επιθυμητό εφέ για να δημιουργήσω το τέλειο pro χτένισμα για τα μαλλιά μου. Ποιό ειναι αυτό; το Multistyler Dyson Airwrap, ένα μοναδικό στην κατηγορία του εργαλείο για να δημιουργήσω μπούκλες, σχήμα, ή και ίσια, λεία μαλλιά χωρίς ίχνος φριζαρίσματος και χωρίς υπερβολική θερμότητα.

Γίνε ο pro του εαυτού σου υιοθετώντας το αγαπημένο σου χτένισμα με το Multistyler Dyson Airwrap

Ψάχνοντας για το ιδανικό εργαλείο styling για να δημιουργήσω τα αγαπημένα μου χτενίσματα κατέληξα στο Multistyler Dyson Airwrap, ένα σούπερ beauty gadget- με 5 εργαλεία, τα οποία επανασχεδιάστηκαν πρόσφατα-που αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda προσφέροντας ένα pro αποτέλεσμα για τα μαλλιά μου με λίγες μόνο κινήσεις.

dyson_set

Γιατί το ξεχώρισα;

Διαθέτει την ενισχυμένη τεχνολογία Coanda, ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει τα μαλλιά και τα τυλίγει γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται κλιπς, γάντια ή ιδιαίτερα επιδέξιες κινήσεις τυλίγματος για μπούκλες με όγκο και κυματιστά μαλλιά.

Ακόμη χάρη στον έξυπνο αισθητήρα του ανιχνεύει τη θερμοκρασία στις πλάκες 40 φορές το δευτερόλεπτο και ρυθμίζει ανάλογα, εξασφαλίζοντας ότι η επιθυμητή θερμοκρασία διατηρείται σταθερή. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει τη φθορά της τρίχας από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται, ενώ το αποτέλεσμα με αποζημιώνει αφού μπορώ εύκολα και γρήγορα να υιοθετώ εντυπωσιακά χτενίσματα, όπως ακριβώς οι αγαπημένες μου σταρ και influencers!

celebs_hairstyles
Instagram: Chiara Ferragni, Olivia Palermo

Τα 5 νέα επανασχεδιασμένα εξαρτήματα που μου έλυσαν τα χέρια!

  1. Το τέλειο wavy εφέ τώρα είναι παιχνιδάκι με το μακρύ κύλινδρο 40mm με Coanda, που προσφέρει χαλαρές μπούκλες δύο κατευθύνσεων (δεξιόστροφες και αριστερόστροφες) και ακόμη πιο γρήγορο styling με λίγες κινήσεις. Στην περίπτωση που θέλεις πιο στιλιζαρισμένο εφέ ο μακρύς κύλινδρος 30mm με Coanda για σφιχτές μπούκλες δύο κατευθύνσεων (δεξιόστροφες και αριστερόστροφες) θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.
  2. Για ίσια μαλλιά και τέλειο φορμάρισμα δοκίμασε τη μαλακή βούρτσα με Coanda, η οποία χαρίζει μοναδικό sleek look σε χρόνο dt.
  3. Αναζητάς γρήγορο στέγνωμα πριν από το styling μέσα από ένα λείο και απαλό εφέ χωρίς φριζάρισμα; Εάν ναι, τότε το εξάρτημα διπλής λειτουργίας με Coanda για στέγνωμα είναι ιδανικό για εσένα.
  4. Για να υιοθετήσεις ένα sleek look με ίσια γεμάτα μαλλιά, όπως κάνω και εγώ, η σκληρή βούρτσα με Coanda με νέο σχεδιασμό για πιο γρήγορο αποτέλεσμα και αυξημένο έλεγχο αποτελεί την ιδανική επιλογή.
  5. Τέλος, εάν λατρεύεις τον όγκο μέσα από τέλειο φορμάρισμα η στρογγυλή βούρτσα του Multistyler Dyson Airwrap θα σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Δες πως η Κατερίνα Καινούργιου κάνει ανάλαφρες μπούκλες εύκολα & γρήγορα με το Dyson Airwrap

Info

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account: @dyson_damkalidis_distributor