Η Σίσσυ Χρηστίδου με γήινο μακιγιάζ σε ζεστούς τόνους & ανάλαφρο wavy εφέ απογειώνει το χειμωνιάτικο look της!

Έτσι θα κάνεις το σικάτο beauty look της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agenchy
NDP Photo Agenchy

H κούκλα παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι!», Σίσσυ Χρηστίδου, πρόσφατα υιοθέτησε με επιτυχία ένα σικάτο beauty look με ζεστούς γήινους τόνους σε βλέφαρα και ζυγωματικά, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ματ ροζ κραγιόν. (δες και το espresso makeup, τη δημοφιλή τάση στο μακιγιάζ της σεζόν που κάνει θραύση τώρα)

Τέλειος συνδυασμός για το συγκεκριμένο makeup look ήταν το ανάλαφρο κυματιστό εφέ στα πιασμένα μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με γήινο μακιγιάζ σε ζεστές αποχρώσεις & wavy hair-look αναβαθμίζει το winter look της!

  • Σε καλοφροντισμένη επιδερμίδα άπλωσε μια ιδέα από ένα ματ makeup για να καλύψεις ατέλειες σε πρόσωπο και λαιμό.
  • Στη συνέχεια σχημάτισε μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο eyeliner στα πάνω βλέφαρα και συμπλήρωσε με μια καφέ σκιά και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

sissy_chistidou_chic
Instagram

  • Κατά μήκος των ζυγωματικών άπλωσε μερικές πινελιές από ένα ζεστό ροδακινί ρουζ, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ματ κραγιόν σε ροζ τόνο.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου με έναν αφρό μαλλιών σχημάτισε ένα επιμελώς ατημέλητο κυματιστό εφέ και μετά μάζεψε τα μαλλιά σου μισά πάνω, μισά κάτω με ένα λαστιχάκι μαλλιών.

Bonus tip

Για μια λαμπερή και φωτεινή όψη χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν λάμψης πριν εφαρμόσεις την κρέμα σου προκειμένου να αναδείξεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις