3 εργαλεία μαλλιών για τέλεια party hair-looks που θα σε βάλουν από τώρα στο απόλυτο Xmas mood!

Το γιορτινό look συμπληρώνεται ιδανικά με το κατάλληλο χτένισμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ανάλαφροι κυματισμοί, σικάτα updos, υπέροχα sleek hair αλλά και ρετρό χτενίσματα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που θα κάνουν και φέτος το festive look μου ακόμη πιο εντυπωσιακό και λαμπερό. Έτσι, λίγο πριν μπω για τα καλά σε γιορτινό mood παίρνω ιδέες από τις αγαπημένες μου σταρ και influencers προκειμένου να επιλέξω το hair-look που θα με κάνει να ξεχωρίσω!

Για να το πετύχω, είτε είμαι καλεσμένη σε parties ή σε γεύματα με φίλους ή την οικογένεια μου, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να καταλήξω στο hairstyle, που θα συμπληρώσει ιδανικά το γιορτινό look μου. Ακόμη λοιπόν και εάν δεν έχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού με τον κομμωτή μου με τη βοήθεια των κατάλληλων εργαλείων styling θα δημιουργήσω εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο μου party hair-look. Με ποιό τρόπο; Μα φυσικά με τα πολύτιμα εργαλεία styling μαλλιών της ολοκληρωμένης σειράς Keratin Protect της Remington.

Δες πως 3 εργαλεία μαλλιών θα με βάλουν στο απόλυτο Xmas mood μέσα από υπέροχα party hair-looks

  • Το λαμπερό sleek hair look είναι ένα από τα αγαπημένα μου για γιορτινές εμφανίσεις, και όχι μόνο. Με το ισιωτικό S8540 Keratin Protect Straightener μπορώ να το πετύχω με λίγες μόνο κινήσεις αφού οι κεραμικές πλάκες του, οι οποίες είναι εμποτισμένες με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο, ισιώνουν τέλεια τα μαλλιά μου αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.

party_hair
Shutterstock


Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι εκτός του ότι προθερμαίνεται σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, γεγονός που μου γλιτώνει αρκετό από το χρόνο μου, διαθέτει ακόμη και εννέα (9) ρυθμίσεις θερμοκρασίας 150°C - 230°C για να προσαρμόζεται ανάλογα στις ανάγκες σου, ενώ έχει και την επιλογή Pro+ για styling σε χαμηλή θερμοκρασία στους 185°C ενισχύοντας την λάμψη και την απαλή υφή των μαλλιών μου. Τέλος, διαθέτει λειτουργία turbo boost για ενίσχυση της θερμότητας, αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 λεπτά, κλείδωμα ασφαλείας της πλάκας για ασφαλή αποθήκευση, θήκη ανθεκτική στη θερμότητα και περιστρεφόμενο καλώδιο μήκους 1,8 m.

straightener_remington

  • Το στέγνωμα και το φορμάρισμα γίνεται σε ελάχιστα λεπτά! Για να το κάνω χρησιμοποιώ το σεσουάρ AC8002 Keratin Protect Dryer ισχύος 2200 W. Το συγκεκριμένο σεσουάρ, σε χρυσό χρώμα, με βοηθά να στεγνώσω αλλά και να κάνω το επιθυμητό styling στα μαλλιά μου διατηρώντας τα υγιή και λαμπερά. Αυτό γίνεται χάρη στην κεραμική μάσκα του σεσουάρ, η οποία είναι εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο, που ενισχύουν την λάμψη και την απαλή υφή των μαλλιών μου.

dryer_remington

Ακόμη, διαθέτει γεννήτρια ιόντων που παράγει 90%* περισσότερα ιόντα περιορίζοντας το φριζάρισμα και ενισχύοντας την λάμψη των μαλλιών, ενώ το μοτέρ AC μακράς διάρκειας εγγυάται γρήγορο στέγνωμα, μαζί με τις τρείς (3) ρυθμίσεις θερμοκρασίας και τις δύο (2) ρυθμίσεις ταχύτητας. Επιπλέον, έχει στενό στόμιο 7mm για styling, στόμιο 11mm για ακόμη πιο εξπρές στέγνωμα και φυσούνα για φυσικές μπούκλες.

  • Το wavy εφέ & οι στιλιζαρισμένες μπούκλες είναι πλέον παιχνιδάκι! Στην περίπτωση που θέλω να δημιουργήσω ανάλαφρους κυματισμούς και υπέροχες μπούκλες επιλέγω το CI83V6 Curling Wand Keratin Protect το οποίο είναι ιδανικό και για τα δυο αυτά hair-styles!

iron_remington

Συγκεκριμένα με τον κύλινδρο για μπούκλες CI83V6 Keratin Protect μπορώ να δημιουργήσω σφιχτές μπούκλες αλλά και εντυπωσιακούς κυματισμούς ενισχύοντας την λάμψη και την απαλή υφή των μαλλιών μου. Και αυτό γιατί διαθέτει κύλινδρο με διάμετρο 19-28mm με προηγμένη κεραμική επίστρωση εμποτισμένο με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο για φυσικό και υγιές αποτέλεσμα. Με ειδική επίστρωση Grip για να μην γλιστράνε τα μαλλιά και πέντε (5) ρυθμίσεις για να το προσαρμόσεις ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου αλλά και το styling που θέλεις να δημιουργήσεις.

Πάρε και μια μικρή γεύση από το how to της εφαρμογής τους!

Info

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 glam παλέτες σκιών με τιμή από 11,99 ευρώ για να πετύχεις το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ!

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω το σαμπουάν για τα μαλλιά μου; Μήπως είναι καλύτερα να χρησιμοποιώ το ίδιο; Δες τι λένε οι ειδικοί

Michelle Pfeiffer: Yιοθετεί το ιδανικό μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 60 που είναι και τέλειο για γιορτινές εμφανίσεις!

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε το απόλυτο γιορτινό beauty look!

Η «Glitter in Gold» συλλογή μαλλιών της Zara είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Kitty brunette: Αυτή είναι η τεχνική στο χρώμα των μαλλιών που θα βλέπουμε παντού το 2024!

4 tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου- Δες και 5 λαδάκια για να τα τιθασεύσεις άμεσα!

Τα ευεργετικά οφέλη του ιχθυέλαιου για τον οργανισμό & την επιδερμίδα σου. Τι λένει οι ειδικοί και γιατί το συστήνουν ανεπιφύλακτα;

Coconut oil: Είναι το λάδι καρύδας το μυστικό για γερά & λαμπερά μαλλιά ή ένας ακόμη μύθος;