Βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό ομορφιάς & περιποίησης που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις γιορτές!

To youweekly ανακάλυψε τον fresh ’n’ modern χώρο του SUGAR nails & cocktails

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Τα καλοφροντισμένα νύχια, τα περιποιημένα φρύδια αλλά και οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι, μεταξύ άλλων, στη wish list κάθε ενημερωμένης beauty addict, και όχι μόνο! Έτσι, το youweekly και η Εύα Φούσκα, μετά από μια έρευνα που έκαναν βρήκαν τον απόλυτο προορισμό oμορφιάς για να αποκτήσεις όλα τα παραπάνω.

Ποιος είναι αυτός; Το κέντρο αισθητικής SUGAR nails & cocktails, ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος περιποίησης που βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής. Εκεί η Εύα πέρασε ένα υπέροχο, χαλαρωτικό πρωινό-όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο- απολαμβάνοντας μερικές από τις πιο διάσημες υπηρεσίες ομορφιάς με τα πιο δροσερά signature cocktails του.


To πρωινό της Εύας ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο στον cozy χώρο του SUGAR nails & cocktails όπου και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της make-up artist & ιδιοκτήτριάς του, Χριστίνας Δρόσου, η οποία ανέλαβε προσωπικά τη φροντίδα της από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

eva_fouska_sugarnails
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Mυστικό για καλοσχηματισμένα φρύδια

Στο fresh ’n’ modern σαλόνι του χώρου η Εύα αρχικά είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη θεραπεία brow lamination. Πρόκειται για ένα μοναδικό treament που χαρίζει γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια μέσα από μια ανώδυνη και ασφαλή διαδικασία, η οποία προσφέρει ημιμόνιμο αποτέλεσμα. Με το brow lamination τα φρύδια δείχνουν τέλεια διαμορφωμένα μέσα από ένα γυαλιστερό φινίρισμα που διαρκεί.

eva_fouska_brow
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Mακιγιάζ για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Στη συνέχεια η επαγγελματίας makeup artist, Χριστίνα Δρόσου, επέλεξε για την Εύα ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα και στα χείλη, που έδεσε τέλεια με το προσωπικό της στιλ αλλά και το glitter outfit που φορούσε. Μάλιστα το συγκεκριμένο beauty look είναι και μια πολύ καλή πρόταση για σούπερ γιορτινές εμφανίσεις.

eva_fouska_sugarnails
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Όμορφη στα... άκρα

Όσο για την τελική πινελιά; Δεν ήταν άλλη από ένα ημιμόνιμο μανικιούρ σε σκούρα μπορντό-καφέ απόχρωση, που είναι και η τελευταία τάση της σεζόν. Το σκούρο αυτό μανικιούρ συμπλήρωσε μοναδικά με ένα elegant και σικάτο σχέδιο σε ένα από τα νύχια της.

eva_fouska_nails
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Τι άλλες υπηρεσίες ομορφιάς θα βρεις εδώ;

Στο SUGAR nails & cocktails θα βρεις υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, make-up, αποτρίχωση, στοχευμένη περιποίηση φρυδιών και βλεφαρίδων, καθώς και ημιμόνιμο μακιγιάζ. Και όλα αυτά φυσικά με την συνοδεία των πιο δροσερών signature cocktails!

Info

Διεύθυνση:

Αγίου Ιωάννου 86-88, Αγία Παρασκευή, τηλ. +302106003288

sugar-nails.gr

Facebook: SUGAR nails & cocktails

Instagram: S U G A R • nails & cocktails

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της ομορφιάς, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.