New Year's Eve: Αυτά είναι τα πιο glam χτενίσματα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Πάρε ιδέες για να λάμψεις και τη νέα χρονιά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει, ενώ και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι και αυτή μια ανάσα μακριά. Πριν λοιπόν αγχωθείς για το τι χτενίσματα να επιλέξεις για την party season που μόλις ξεκίνησε πάρε μια ανάσα και εμπνεύσου από τις προτάσεις μας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γιορτινές εμφανίσεις πρέπει να ξεχωρίζουν γι' αυτόν ακριβώς το λόγο το να είμαστε πιο λαμπερές από ποτέ αυτήν την περίοδο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Σε αυτό φυσικά θα μας βοηθήσει το κατάλληλο styling, όσο πιο glam τόσο το καλύτερο, αλλά και τα ανάλογα hair-styles που θα μας συνοδέψουν αυτές τις γιορτές συμπληρώνοντας μοναδικά τα total look μας. Όσο για τα εργαλεία-κλειδί που θα χρειαστούμε για να τα πετύχουμε όλα αυτά δεν είναι άλλα από τα Dyson Hair-styling tools, που θα μας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια και σου εξηγώ αμέσως πως.

Ανακάλυψε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Το super sleek χτένισμα αποτελεί μια safe και διαχρονική επιλογή για ένα hair-look που είναι πάντα στη μόδα ακόμη και για τις γιορτινές μας εμφανίσεις. Έτσι επενδύουμε σε ένα εργαλείο styling όπως το ασύρματο ισιωτικό Dyson Corrale, το οποίο χάρη στις μοναδικές του λειτουργίες θα μας χαρίσει το πιο τέλειο sleek hair-look και χωρίς να φθείρεις καθόλου τα μαλλιά.

newyearseve_hair
Shutterstock

Μάθε περισσότερα για το Dyson Corrale

Το Dyson Corrale είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών καθώς διαθέτει 3 ρυθμίσεις ακριβείας για τη θερμότητα (165°C, 185°C και 210°C). Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να το ρυθμίσουμε στη θερμοκρασία που ταιριάζει στον τύπο αλλά και στο μήκος των μαλλιών μας για να υιοθετήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκτός όμως από σούπερ sleek μαλλιά το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε και εκπληκτικές μπούκλες με λίγες κινήσεις χάρη στο σχεδιασμό του που αγκαλιάζει τα μαλλιά χαρίζοντάς το τέλειο wavy εφέ.

corale

Σε όλα αυτά σημείωσε ότι είναι ιδανικό ακόμη και για τις αποδράσεις στο εξωτερικό, αφού η universal τάση του Dyson Corrale και τα Flight-ready χαρακτηριστικά του, μας επιτρέπει να μην το αποχωριζόμαστε ποτέ ακόμα και όταν ταξιδεύουμε σε άλλες χώρες, ενώ χάρη στην ασύρματη λειτουργία του επαναφορτίζεται πλήρως σε μόλις 70 λεπτά! Εάν πάλι θέλουμε περισσότερο styling, απλώς συνδέουμε το καλώδιο για λειτουργία υβριδικής φόρτισης.

Δες και πως το χρησιμοποιεί η Κατερίνα Καινούργιου


Mυστικό για υγιή & λαμπερά μαλλιά

Η αρχή κάθε χρόνου συνοδεύεται και από μια νέα αρχή σε όλα! Έτσι, ξεκινάμε από το styling των μαλλιών μας λέγοντας το ναι σε ένα έξυπνο και πρακτικό σεσουάρ όπως το Dyson Supersonic, το οποίο διαθέτει μικρό, ισχυρό και ψηφιακό μοτέρ υψηλής απόδοσης, που ελέγχει τη θερμότητα εξασφαλίζοντας γρήγορο στέγνωμα και styling χωρίς φθορά.

dyson

Το hi-tech αυτό εργαλείο χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα στο στέγνωμα των μαλλιών σου μέσα από 5 μαγνητικά εξαρτήματα, που είναι ιδανικά για όλους τους τύπους μαλλιών. Επιπλέον, χάρη στο επαναστατικό εξάρτημα Flyaway προσφέρει ένα λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα μέσα από τo αεροδυναμικό φαινόμενο Coanda που έλκει τα πιο μακριά μαλλιά και σπρώχνει προς τα πίσω τα πιο κοντά και ατίθασα για ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό styling χωρίς ίχνος φριζαρίσματος.

Κάπως έτσι, το 2024 θα μας βρει πιο ανανεωμένες από ποτέ μέσα από το σούπερ επαγγελματικό styling της Dyson που θα φροντίσει τέλεια τα μαλλιά χαρίζοντάς μας ονειρεμένα hair-looks! Τι άλλο να ζητήσει κανείς!

Ιnfo

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor